Инстаграм shazreeyanashukri

Новые фотографии MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR

MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR Thank you @agunes.purin for the customized Japanese Pudding. Kak Love
5
Thank you @agunes.purin for the customized Japanese Pudding. Kak Love suka sangat makan Agunes ni sebab dia lembut, lemak berkrim, tak manis sangat. Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR Squishy Love Sponge dari @shazreeyanabeauty lembut toink toink toink!
5
Squishy Love Sponge dari @shazreeyanabeauty lembut toink toink toink! Dah tak perlu nak bazir beli sponge beratus sebab Squishy ni RM39 saja tapi quality dia letop naw naw. #squishylovesponge #squishysquad #shazreeyanabeauty Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR How gorgeous are these new Ferrarossa Beauty Rebirth Collection?Teng
6
How gorgeous are these new Ferrarossa Beauty Rebirth Collection? Tengok tak IG LIVE Kak Love tadi @ferra_rossa makeupkan kakak dia cecantik? Kalau belum pi tengok la ni jugak na. Lawak live tadi Kak Love jilat lengan Ferra 😹 Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR ASMR HONEY COMB EATING SOUNDS WITH @princessraniazara .I bought the h
26
ASMR HONEY COMB EATING SOUNDS WITH @princessraniazara . I bought the honey comb from @beefactoryhq_official #mukbang #mukbangasmr #asmr #eatingasmr #asmrfood #asmrsound #asmreatingsounds Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR I never cared for the material things someone could give me. I care ab
28
I never cared for the material things someone could give me. I care about time, attention, honesty, loyalty & effort. Those gifts mean more than anything money could buy. Outfit: @sethandluna_artisan Styling: @nazlivingastyle Photo: @photobyarif Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR Appreciate where you are in your journey, even if it’s not where you
21
Appreciate where you are in your journey, even if it’s not where you want to be. Every phase serves a purpose. Outfit: @sethandluna_artisan Styling: @nazlivingastyle Photo: @photobyarif Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR Matte lipcream yang bagi effect matte tapi lembabkan bibir tak kering
1
Matte lipcream yang bagi effect matte tapi lembabkan bibir tak kering mengelupas bergaris sebab ada Vitamin E & Kolagen. Ni Kak Love pakai warna Envy. Memang favorite satu Malaysia, Singapore & Brunei. Orang-orang luar negara pun sangat suka tau sebab Kak Love pernah ada customer dari Middle East, Philipphines & Vietnam yang suka sangat dengan Hermosa lipcream ni. Siap repeat beli semua warna! @hermosabybelinda x Shazreeyana Shukri Limited Edition Lipcream. Ada 4 warna yang sangat cantik untuk pakai daily. Envy: Brown Nude Seductive: Peach Nude Lust: Pink Nude Forbidden: Mauve Nude Semua warna cantik namatey! Visit us at 🖥WWW.SHAZREEYANASHUKRI.COM 📲Whatsapp +6010-4071656 (Nor) https://www.wasap.my/60104071656 Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR AGUNES PURIN @agunes.purin ASMR WITH @princessraniazara .Japanese pud
25
AGUNES PURIN @agunes.purin ASMR WITH @princessraniazara . Japanese pudding eating sounds. Check out my IGTV for full video. #mukbang #mukbangasmr #asmr #eatingasmr #asmrfood #asmrsound #asmreatingsounds Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR The best sponge in town @shazreeyanabeauty .Use it DRY or WET, it wil
4
The best sponge in town @shazreeyanabeauty . Use it DRY or WET, it will help your makeup to blend effortlessly. #squishylovesponge #squishysquad #shazreeyanabeauty Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR Love how beautiful the finish this gives! @yslbeauty Limited Edition F
2
Love how beautiful the finish this gives! @yslbeauty Limited Edition Fusion Ink Cushion Foundation. This packaging of crocodile leather pattern is LIMITED EDITION. Lovin it! #YSLBEAUTYMY #IWANTITNOW #HIGHONMATTE Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR Thank you Kakyu @whimsical_ardelia and @whimsbloomsandsuch for the bou
2
Thank you Kakyu @whimsical_ardelia and @whimsbloomsandsuch for the bouquet. Memang suka order fresh flowers kat Kakyu sebab service tiptop, laju ja hantar, bunga-bunga pun sangat fresh cantik, arrangement bouquet Kakyu pun memang Kak Love suka! Dah banyak kali Kak Love tempah dari @whimsbloomsandsuch dan salah satu masa The Ultimate Masterclass hari tu, semua bunga untuk sponsors Kakyu yang gubah. Love you Kakyu ❤️ Смотреть полностью
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR The usual suspects @aida_zms @syaqirarosle @hisyamumar . Tunggu @shaar
2
The usual suspects @aida_zms @syaqirarosle @hisyamumar . Tunggu @shaari_amin sampai
MUA-INFLUENCER-ENTREPRENEUR
Founder & Director of @shazreeyanashukridotcom @shazreeyanabeauty. shazreeyanashukri@gmail.com OR +60176985128‬ Youtube & Facebook:Shazreeyana Shukri
7213
Подписок
176004
Подписчиков
4804
Постов