Инстаграм skinstories

🇪​🇲​🇮​🇱​🇾​ 🇦​🇳​🇳​🇪 -Happy Saturday friends!Enjoy this expanded gamut of skincare produc
22
- Happy Saturday friends! Enjoy this expanded gamut of skincare products! Hovering over these open containers smells soooooo good. . Its no secret that I love packaging - and I love texture. I love marketing and visuals. As consumers, typically the very first glimpse of an item we have is the way it looks. Be it in the supermarket or in the skincare store, Right? From its packaging, to ingredients, to it’s color/texture; sometimes the smell (unless you’re buying online). We are drawn to colors and shapes and textures that make us happy. Easy to read labels? Interesting color? It’s like eating food right - We see something we may like by photo or description on a menu and decide to try. What keeps us coming back is the efficacy: did it work for my skin? Does it fit my budget? Does it make me happy? . ❓What draws you into a product? . 👉🏻I made the one smack dab in the middle per request of the husband. Bergamot Clove whipped face butter. . 👉🏻First photo shows you my typical setup, Yep I’m in my pjs with my handknit socks from my best gal ❤️ . 👉🏻Smaller local business brands on Etsy: @pickles.potions @austerebotanicals . 👉🏻Plant: Angel Wing Begonia / Slippers: LLBean . @elemis @tatcha @glowrecipe @earthharbor @lush @austerebotanicals @origins @farmacybeauty @acurebeauty @youthtothepeople @herbivorebotanicals @soldejaneiro @pickles.potions . #skincareroutine #skincare #skincaretips #earthharborlife #youthtothepeople #skincareproducts #skincarenatural #facemask #facemasks #facemasktime #skincareaddict #skincareobsessed #facemaskgoals #skincaregoals #discoverunder1k #shelfiesunday #nightlyroutine #youthtothepeople #farmacybeauty #farmacy #austerebotanicals #shelfiesunday #shelfiegoals #skincarereview #glowrecipe #earthharborlife #elemis #glowrecipewatermelonsleepingmask #texturetuesday #skinstories #bluetansy #acure Смотреть полностью
skin stories beauty Jangan dianggap keputihan itu normal kepada semua wanita. Normal kalau
2
Jangan dianggap keputihan itu normal kepada semua wanita. Normal kalau keluarnya waktu kita penat atau waktu kita ovulasi. Tapi kalau keluarnya sepanjang masa siap dengan berbau, gatal,kulit radang, better rawat cepat!! Jom rawat dengan #CFSW dah TAK PERLU RISAU SOLAT sebab undies KOTOR. .TAK perlu risau tergaru2 depan orang or tengah malam.. Tak perlu risau ada jerawat di miss V...untuk IBU MENGANDUNG amat digalakkan untuk guna CFSW sebab waktu mengandung lagi banyak keputihan yang keluar...dan if tak dijaga kebersihannya, baby boleh terkena JANGKITAN!!! Jom jaga miss V dengan CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH by SKIN STORIES.😍😘😘 #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #cantikmenawan #putih #cerah #detox #mudamenawan #gebugebas #mustbuy #wangi #mandianwangi #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #scrub #bathandbodyworks #ibumengandung Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE RM 0.65 SEN SEN SEN SEN je sehari kalau nak Cik Bunga clear keputihan,
0
RM 0.65 SEN SEN SEN SEN je sehari kalau nak Cik Bunga clear keputihan, kegatalan , bau tak wangi Cik Bunga and paling best Cik Bunga pinkish sampai celah paha terikut putih. Sangat berbaloi nak dibandingkan dengan harga. Mana tak berbaloi? Kalau semua all in one dalam sebotol pink Celebrity Feminine Scrub Wash? Cerahkan Cik Bunga CFSW boleh. Rawat masalah Cik Bunga sampai akar umbi weh. Aipp, masalah datang bul.an pun CFSW boleh bantu kasi settle tak sampai sebotol abis. Aipp, tak payah bazir nak beli perfume khas Cik Bunga, tak payah bazir beli Masker nak cerah cerah pinkishkan Cik Bunga, tak payah berat kepala nak pikir Feminine Wash paling berkesan, selamat dan paling penting best berserta sejuk mcm letak ais.😹 Cukup dgn RM 0.65 SEN sehari dgn Celebrity Feminine Scrub Wash . Ko ghase? Ghase nak beli lah apa lagi kan? Jom contact admin now now now ok. #SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE Ramai tanya berapa kali nak sental badan dengan All Body Ask Shower Sc
0
Ramai tanya berapa kali nak sental badan dengan All Body Ask Shower Scrub? Sehari sekali di waktu siang atau malam. Untuk kesan terbaik, consistant guna untuk cantikkan kulit dengan natural. Bangun pagi kulit rasa lembut, lembab dan lebih hydrate dengan gabungan Coconut Oil, Shea Butter, Apricot Oil, Susu, dan makin cerah sebab kami masukkan Serbuk Mutiara,Glutathione dan Beras dalam scrub kami untuk kesan kulit putih gebu selepas penggunaan. #SkinStories #AllBodyAsk Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE [Siapa Cakap Agent RM 0 Modal Kena Untung Sikit??].Produk jenama lai
0
[Siapa Cakap Agent RM 0 Modal Kena Untung Sikit??] . Produk jenama lain mungkin? Jenama XXX jadi agen 0 modal untung RM 5? Ciputtt ! RM 10? Ciput !!! Tak cukup kan? Bila agent nak kaya kalau mcm tu? Tapi di SKIN STORIES kami menjanjikan hujan emas pada anda walaupun hanya dengan agent 0 Modal. . >Tidak Perlu Pos Barang. >Tidak Perlu Simpan Stock. >Tidak Perlu Modal. >Hanya Copy Paste. >Kami Janjikan Keuntungan Lebih RM 20 satu barang. . >Bahan iklan kami sediakan dari A-Z >Coaching dan ilmu kami berikan. >Reward lumayan dari founder. >Produk tinggi demand. Senang dijual. . Yes, ini peluang anda jana pendapatan dari rumah dengan produk kami yang best selling. Ramai org cari non stop. Cepat sebelum kami tutup pelung jana income dari rumah dgn RM 0.00 modal. FREE. . Terus hubungi kami sepantas kilat. Masa tak tunggu kita untuk ubah kehidupan. #SkinStories Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE Kalau nak sembang pasal fungsi bahan-bahandalam Fairy Kisses ni mmg t
1
Kalau nak sembang pasal fungsi bahan-bahan dalam Fairy Kisses ni mmg tak akan habis sampai esok sebab terlalu banyak manfaat bahan-bahan yg kami letak dalam Fairy Kisses. . Tapi kalau sembang bab putih ! Betul ke Fairy Kisses boleh putihkan satu badan sampai nampak urat hijau? . Korang tahu kan dalam Fairy Kisses ada ASTAXANTHIN. Korang tahu tak ASTAXANTHIN ni apa? Untuk korang yang nak kulit putih terlajak gebu macam omputihhh tu lahhhh. . Korang tahu tak ASTAXANTHIN ni 500 kali kuat dari Vitamin E. 560 kali kuat dari Green Tea. 800 kali kuat dari CoQ 10. 6000 kali kuat dari Vitamin C. . So, jangan tanya kenapa kalau korang kunyah Fairy Kisses ni kulit ter-extra putih sampai tak payah buka lampu dah boleh nampak bayang. #SkinStories #FairyKisses Смотреть полностью
nide_co La beauté de la clean beauty. Right ? 💛#nide #bloomeuses #cocrea
1
La beauté de la clean beauty. Right ? 💛 #nide #bloomeuses #cocreation _____ #skincare #myskincare #myskin #yourskin #cleanbeauty #clean #skinstories #skinbeauty #beauty #skin #peau #natural #skincarenatural #newskincare #cosmetic #cosmetics #naturalcosmetics #madeinfrance #womenempowerment #girlgang #rayonnez #frenchbeauty Смотреть полностью
ALL BODY ASK IPOH Dapat gaji..bayaq bil sana sini..klik klik..setel bil...tgk baki...
0
Dapat gaji..bayaq bil sana sini.. klik klik..setel bil...tgk baki...😌😌😌 Alahai....tinggal banyk ni... . alhamdulillah..nasib ada part time.. Part time ni pun klik klik jugak...haha Tapi klik klik duit masyukkk....😬😬 . Alhamdulillah...sikit ke banyak ke syukur sangat... Sapa nak bagi kan.. . . Wassap 0193656710 . . #skinstories #agendiperlukan #stokisipoh Смотреть полностью
🎵lydianNadaswaram🎵 Lydian With @kudaibergenov.dimash 🎻🎼🎶🎵#celebritys #celebr
0
Lydian With @kudaibergenov.dimash 🎻🎼🎶🎵 #celebritys #celebritystyle #skinsto ries #celebritystylist #instagood #fashionblogger #celebrityhair #fashion #style #beauty #celebritycruises #celebrityfemininescrubwash #celebrityfashion #celebritygossip #celebritynews #celebrityphotographer #photography #celebritymakeupartist #celebritychef #celebrityfitness #celebrityfitnessmalaysia #love #celebritybarber #makeup #celebrity #celebritylook #model #celebritycrush #celebritymua #celebritylass Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE With #FairyKisses you just have to chew chew chew like a candy! Chewin
0
With #FairyKisses you just have to chew chew chew like a candy! Chewing Fairy Kisses from Skin Stories twice a day is a must of your everyday routine. Your ultimate favourite 2 in 1 Whitening & Detoxing Chewable Collagen. Consume Fairy Kisses for a good detoxification and helps you get rid of toxins in your body. When all the toxins has been removed it helps you having a healthier skin.😉 #SkinStories Смотреть полностью
Catherine I have pretty translucent skin and as a result I often look flushed be
1
I have pretty translucent skin and as a result I often look flushed because you can just see the blood through it, plus I’m breaking out some right now so my skin is p red. Two different fabric store employees today looked at me and said “You look like you got some sun!” Prompting me to reply “No, that’s just what my face looks like.” This type of exchange happens surprisingly often. I saved this on Monday, March 11, 2019 at 3:23pm after my sister ( @juliannaisfab ) sent it to me, to which I replied “man, I gotta get me a crop top” #49days #senior #memes #ineedanameforthisseries #croptop #puns #skinstories Смотреть полностью
SKIN STORIES🆕️ Girls! Kita semua tahu Malaysia sentiasa musim panas. Sekiranya anda m
0
Girls! Kita semua tahu Malaysia sentiasa musim panas. Sekiranya anda merasa tidak selesa di bawah, sila biarkan #CelebrityFeminineScrubWash mendapat kembali anda! Jadi, awak merasakan musim sejuk di bawahnya. #skinstories Смотреть полностью
Dermala Tired of always swapping out acne and skin care products? That’s why
1
Tired of always swapping out acne and skin care products? That’s why we created Dermala, a personalized AND affordable acne treatment. ⁣ •Link in bio to purchase the #FOBO kit ⁣ •Download the Dermala App for free in the App Store and start tracking your skin progress ⁣ #liveyourbestskin Смотреть полностью
Tom Cruise #celebrity #celebritystyle #fashion #celebritynews #celebritystylist #
1
#celebrity #celebritystyle #fashion #celebritynews #celebritystylist #celeb rityfashion #celebritygossip #celebritymakeupartist #celebrityfitness #celebritylook #celebritybarber #celebritycrush #celebrityhair #celebritycruises #celebrityphotographer #celebritychef #celebritymua #celebritylass #beauty #celebrityfemininescrubwash #makeup #instagood #fashionblogger #model #style #celebrityfitnessmalaysia #celebritys #love #photography #skinstories Смотреть полностью
Kerileanne | TSW warrior TSW:Day 33 NMT: Day3 I can hardly move my neck and my arms which is w
1
TSW:Day 33 NMT: Day3 I can hardly move my neck and my arms which is why I’ve resorted to headscarf’s to hide my hair POSITIVE side so far is the redness has really gone down and although some places like my neck face and arms are getting worse my legs look a lot better☺️ . . . . . . . #skinpositivity #eczemastruggles #dermatitis #psoriasis #redskinsydrome #eczema #RSS #TSW #skinstories #topicalsteroidwithdrawal #steroidinducedeczema #naturalhealing #nomedication #topicalsteroidaddiction #unhiddeneczema #tswwarrior #eczemawarrior #loveyourself #NMT #eczemasucks #skincare #cbd #cbdheals #nosteroids Смотреть полностью
skinlife VirginiaDo you love it ?Please! Cicking the link in my bio (@ski.n.l
United States
1
Virginia Do you love it ? Please! Cicking the link in my bio (@ski.n.life ) 👌 Printed in the USA 💯 100% Satisfaction Guaranteed! 👫 DoubleTap & Tag a Friend below⤵🐅 ____________________________________ #skinnyjeans #skill #skirts #skincarebpom #skinstories #skinfoodthailand #skitouring Смотреть полностью
MARIA | DIY Skincare Fanatic✨ 🎥PRESS PLAY🎥🌟🙌🏽 BEET MASK FOR GLOW😱🔥( ‼️FOL
3
🎥PRESS PLAY🎥 🌟🙌🏽 BEET MASK FOR GLOW😱🔥 ( ‼️FOLLOW FOR MORE TIPS and TRICKS‼️ LETS BRING BACK LIFE 🙌🏽 TO OUR SKIN WITH SOME GLOW 🌟 IM NOT A BIG FAN OF EATING BEETS 😶 BUT I AM A FAN OF PUTTING IT ON MY FACE 🤗THIS MASK WAS SO MUCH FUN TO MAKE 😊AND MADE MY SKIN LOOK AND FEEL LIKE A MILLION BUCKS💰MY SKIN FELT SO SMOOTH AND SOFT AFTERWARDS ❤️🤪 ALSO LOVE ❤️THIS AGAR AGAR POWDER @livingjin.official I USED FOR THIS VIDEO👌🏽TRY IT OUT 👇🏽👇🏽 ALL YOU NEED ✅ 🌸AGAR AGAR POWDER 🌸BEET ‼️BENEFITS ‼️ ⚡️ ANTI AGGING ⚡️PREVENTS AND TREATS ACNE ⚡️MOISTURIZES AND NOURISHES THE SKIN ⚡️BRIGHTENS SKIN ⚡️GIVES SKIN A BEAUTIFUL NATURAL GLOW WHAT RATINGS DO I GIVE THIS HACK⁉️ ✅ 8/10 🎵 Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez, J Balvin - I Can’t Get Enough TAG YOUR FRIENDS 👫👭👬 —————————————————————— #diyskincare #skincareph #skincarereview #diytutorial #skincarecommunity #skinstories #skingoals #skinsolution #skincarediary #fakeupfix #makeupvideoss #brownskin #winterskincare #bollywoodmakeup #tampilcantik #diyer #diybeauty #diymakeup #livingjin #skinroutine #agarmask #skinbeauty #diyfacemask #hydratedskin #exfoliateyourskin #diyface #agaragarmask #skincarenatural #skincarelover #skintreatment Смотреть полностью
SKINSTORIES AGENT 💟 For the first time and I know you’ll love it! ❤. #AllBodyAsk big
0
For the first time and I know you’ll love it! ❤ . #AllBodyAsk biggest sale now available for you to purchase! Save RM 30.00 for two jars of All Body Ask, your favourite Sea Salt Shower Scrub with Pearl Powder, Glutathione and Shea Butter. Two jars for only RM 100! Get yours now as our stocks are limited! .Promotion valid from 20th March 2019 - 31st March 2019 only. Interested ? just DM me or Whatsapp ; 012-8552076 (mumun) . #agentskinstories #bodyscrub #SkinStories #AllBodyAsk Смотреть полностью
ALL BODY ASK IPOH Kenapa All Body Ask warna biru? Sebab kami nak bagi anda rasa feeling-
0
Kenapa All Body Ask warna biru? Sebab kami nak bagi anda rasa feeling-feeling dekat beach masa scrub badan anda. Heeee bestkan? . Sebab All Body Ask menggunakan Sea Salt premium dan berkualiti tinggi untuk kulit badan. Yang sesuai digunakan hari-hari untuk korang sental badan. . Bau pun bau macam dekat beach. Arghhhh, best sangat. Wangi satu badan lepas guna. Korang yang ada masalah bau badan, kuat berpeluh, masalah kulit gatal-gatal sangat digalakkan guna All Body Ask sebab bahan yang kami gunakan sangatlah 10000% terbaik untuk kulit badan. . . Wassap link di bio . . #skinstories #agendiperlukan #skinstories #allbodyask #stokisipoh Смотреть полностью
ALL BODY ASK IPOH Dropship Skin Stories ni FREE je uollss...😊Modal yang diperlukan h
0
Dropship Skin Stories ni FREE je uollss...😊 Modal yang diperlukan hanya RAJIN & KONSISTEN.. . Oh ye..hp dan data internet pun kena ade ye uollss... Nama pun bisness online..😬😬 Kalau awak ada ciri ciri tu.. Meh la join team mak ni ha... . . . Mak ajar buat duit poket... Wassap 📱0193656710 . . #skinstories #agendiperlukan #stokisipoh #fairykisses #celebrityfemininescrubwash Смотреть полностью
nide_co Là ce que tu vois c’est la main de @lucieags en train de tester la
1
Là ce que tu vois c’est la main de @lucieags en train de tester la version labo de son produit Fit & Fabulous ! Ça co-crée, ça co-crée…! 😎 #nide #bloomeuses #cocreation _____ #skincare #myskincare #myskin #yourskin #cleanbeauty #clean #skinstories #skinbeauty #beauty #skin #peau #natural #skincarenatural #newskincare #cosmetic #cosmetics #naturalcosmetics #madeinfrance #womenempowerment #girlgang #rayonnez #frenchbeauty Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE Fairy Kisses from Skin Stories is always @sharifahrose_ ’s fav suppl
0
Fairy Kisses from Skin Stories is always @sharifahrose_ ’s fav supplement ! Just chew twice a day and you’ll detox and fair. It helps you for a healthier skin too. Reduce acne and complete as your daily supplements cause Fairy Kisses contains Vitamin C & Mineral and Vitamin Premix where you don’t need any extra supplements! Just chew and you’re done for whitening and detoxing! Head on to our website in the bio! #SkinStories #FairyKisses Смотреть полностью
March CFSW Promo Scrub badan All Body Ask paling best di Malaysia tau. 16 bahan utama d
Setia City Mall
0
Scrub badan All Body Ask paling best di Malaysia tau. 16 bahan utama dapat bantu masalah kulit badan dan cantikkan kulit dalam 1 masa. . Apa bahan-bahan dalam All Body Ask Sea Salt Shower Scrub? . 🛁Sea Salt 🛁Serbuk Mutiara 🛁Glutathione 🛁Shea Butter 🛁Grapeseed 🛁Apricot Oil 🛁Tea Tree Oil 🛁Cuka Apple 🛁Minyak Kelapa 🛁Minyak Zaitun 🛁Aloe Vera 🛁Susu 🛁Beras 🛁Rumpai Laut 🛁Pegaga 🛁Lemon Hubungi sekarang. Whatsapp 018-2394279 atau klik ws link di bio 👆 #scrubbadan #showerscrub #scrubmurah #scrubmalaysia #hilangdaki #allbodyask #stretchmark #serbukmutiara #gluthatione #seasaltscrub #seasaltbodyscrub #skinstories #skinstoriesallbodyask #nakcerah #nakputih #kulitsihat #masalahkulit #kulitgatal #baupeluh #nicesmell #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai Смотреть полностью
March CFSW Promo 👉Kulit badan gelap dan berdaki?👉Celah paha, lutut, siku, perut,
Eco Ardence
0
👉Kulit badan gelap dan berdaki? 👉Celah paha, lutut, siku, perut, leher berdaki? 👉Badan berbau dan kerap berpeluh? 👉Kulit badan kering, kasar dan berkerak? 👉Masalah kulit sensitif dan kulit alahan (allergic)? 👉Jerawat badan? 👉Kulit berparut? . Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. Gunakan setiap hari ketika mandi. Bau super wangi dan lembut, bahan premium dan mahal kami gunakan untuk penjagaan kulit lengkap tau. Sesuai untuk semua jenis kulit. That’s all your body ask! Hubungi sekarang. Whatsapp 018-2394279 atau klik ws link di bio 👆 #scrubbadan #showerscrub #scrubmurah #scrubmalaysia #hilangdaki #allbodyask #stretchmark #serbukmutiara #gluthatione #seasaltscrub #seasaltbodyscrub #skinstories #skinstoriesallbodyask #nakcerah #nakputih #kulitsihat #masalahkulit #kulitgatal #baupeluh #nicesmell #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai Смотреть полностью
March CFSW Promo All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sangat sesuai untuk kulit kering da
Setia Alam
0
All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sangat sesuai untuk kulit kering dan kasar. Celah-celah badan,lutut,siku dan juga bahagian lain. Kulit terasa lembut dan lembap selepas pengunaan. . Sental badan dengan All Body Ask Shower Scrub paling best sebab sekali sental dah boleh nampak effect. Dengan combination Pearl Powder dan Glutathione dalam scrub badan. Mesti tak pernah dengar kan? . Kepada korang yang nak kulit putih melepak dari luar. Sental je dengan All Body Ask. Hubungi sekarang. Whatsapp 018-2394279 atau klik ws link di profile IG sis 👆 #scrubbadan #showerscrub #scrubmurah #scrubmalaysia #hilangdaki #allbodyask #stretchmark #serbukmutiara #gluthatione #seasaltscrub #seasaltbodyscrub #skinstories #skinstoriesallbodyask #nakcerah #nakputih #kulitsihat #masalahkulit #kulitgatal #baupeluh #nicesmell #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai Смотреть полностью
March CFSW Promo Bestnyeeee PROMO! PROMO & PROMO LAGI!! Musim cuti sekolah ni kan musim
AEON MALL Shah Alam
0
Bestnyeeee PROMO! PROMO & PROMO LAGI!! Musim cuti sekolah ni kan musim orang kahwin la, jalan2 mandi pantai la, travel sana sini la, nak rasa badan freshhh segar sepanjang hari jom scrub dgn All Body Ask ni 😉 Feeling ala2 berspaaa gitu 😘 Hubungi sekarang. Whatsapp 018-2394279 atau klik ws link di profile IG👆 #scrubbadan #showerscrub #scrubmurah #scrubmalaysia #hilangdaki #allbodyask #stretchmark #serbukmutiara #gluthatione #seasaltscrub #seasaltbodyscrub #skinstories #skinstoriesallbodyask #nakcerah #nakputih #kulitsihat #masalahkulit #kulitgatal #baupeluh #bakalpengantin #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai Смотреть полностью
March CFSW Promo Bestnyeeee PROMO! PROMO & PROMO LAGI!! .Musim cuti sekolah ni kan mus
Bandar Bukit Raja
0
Bestnyeeee PROMO! PROMO & PROMO LAGI!! . Musim cuti sekolah ni kan musim orang kahwin la, jalan2 mandi pantai la, travel sana sini la, nak rasa badan freshhh segar sepanjang hari jom scrub dgn All Body Ask ni 😉 Feeling ala2 berspaaa gitu 😘 Hubungi sekarang. Whatsapp 018-2394279 atau klik ws link di profile IG👆 #scrubbadan #showerscrub #scrubmurah #scrubmalaysia #hilangdaki #allbodyask #stretchmark #serbukmutiara #gluthatione #seasaltscrub #seasaltbodyscrub #skinstories #skinstoriesallbodyask #nakcerah #nakputih #kulitsihat #masalahkulit #kulitgatal #baupeluh #bakalpengantin #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai Смотреть полностью
March CFSW Promo Bestnyeeee PROMO! PROMO! & PROMO LAGI!! Musim cuti sekolah ni kan musi
Shah Alam, Malaysia
0
Bestnyeeee PROMO! PROMO! & PROMO LAGI!! Musim cuti sekolah ni kan musim orang kahwin la, jalan2 mandi pantai la, travel sana sini la, nak rasa badan freshhh segar sepanjang hari jom scrub dgn All Body Ask ni 😉 Feeling ala2 berspaaa gitu 😘 Hubungi sekarang. Whatsapp 018-2394279 atau klik ws link di profile IG👆 #scrubbadan #showerscrub #scrubmurah #scrubmalaysia #hilangdaki #allbodyask #stretchmark #serbukmutiara #gluthatione #seasaltscrub #seasaltbodyscrub #skinstories #skinstoriesallbodyask #nakcerah #nakputih #kulitsihat #masalahkulit #kulitgatal #baupeluh #bakalpengantin #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai Смотреть полностью
skin stories beauty Hai! Selamat ptg...NAK kulit muka natural pink pink gitewww?Cepatla
2
Hai! Selamat ptg... NAK kulit muka natural pink pink gitewww? Cepatlah kunyah Fairy Kisses by #skinstories ..kulit badan MAKIN CERAH 5x GANDA dari warna kulit Asal. Bukan muka je putih satu badan pun putih taw..+++kulit muka makin Glowing &extra moisture +++ ia jg berfungsi mengeluarkan Toksin badan & bahan kimia dari dalam badan supaya kesan putih cepat meresap masuk. JERAWAT & Parut semakin cepat CLEAR & kulit muka makin sihat berbanding biasa. +++JERAGAT makin hilang slowly lepas konsisten amalkan FK (fairy kisses).🥛🥛jangan lupe minum BANYAK air kosong untk kesan terbaik pada kulit kt tau. Jom sihatkan kulit dari dalam sambil putih gebu dengan sekadar kunyah2 jerr..sekaligus TERDETOX dalaman tanpa sengaja!!!😘😘😘 DM/wasap +601110148085 #skinstories #fairykisses #collagenbeautybooster #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #detoxifying #detoxyourlife #kulitcerah #cantikcerah #collagen #fit #slim #flawlesssdolls #remajacantik #tampilanggun #keyakinan Смотреть полностью
Dermala Happy Friday lovely Dermala BABES! We are hoping everyone gets to prac
San Diego, California
2
Happy Friday lovely Dermala BABES! We are hoping everyone gets to practice some self care & skin care this weekend!💋 #freshtodeath Смотреть полностью
lysa Agen CFSW Nk pi kerja ,nak p jalan jalan atau ke mana sahaja jgn lupa selit kn s
0
Nk pi kerja ,nak p jalan jalan atau ke mana sahaja jgn lupa selit kn si botol comel ni dlm handbag. Kalau tk merenyam ler tgh hri nti lgi2 skrng musim pns tk menentu. . . . Bkn sebarang brg taw, bile dah fall in love kau pergi mne2 msti wajib bawa la #CFSW ni..Nk thu knp syok sgt? . . . cube dlu okey, sbb ni rahsia cik bunga cheq🤪 #skinstories Смотреть полностью
Kelly Lorentz If you're like me; sleep deprived and not looking after your skin/forg
4
If you're like me; sleep deprived and not looking after your skin/forgotten what make up is, check out my pals Instagram and web page. I'll definitely be getting on to some eye masks...my bags could carry a small dog 😂 #Repost @sabinewiesel (@get_repost ) ・・・ What are you doing tonight? It’s #maskmonday so I’m drinking camomile in my vintage #kahlerdesign cup and treating my eyes to one of my favourite eye masks. Check out my #newpost for the ones that really work (link in bio). Happy relaxing! • • • • #skincare #skincaretips #skincarecommunity #bbloggers #bbloggersuk #skincareover30 #skincareover40 #beautyblogger #instaskincare #eyemasks #30plusblogs #skincareblogger #skincareregime #skincareroutine #skinstories #skincaretips #beautychat #skinfluencer #facemasks #instabeautyblogger #beautyeditor Смотреть полностью
Agent : Skinstories 7 RAHSIA ALL BODY ASK YANG PATUT ANDA TAHU ❗ 📌 Mampu putihkan kul
0
7 RAHSIA ALL BODY ASK YANG PATUT ANDA TAHU ❗ 📌 Mampu putihkan kulit badan hanya dengan sekali penggunaan tanpa telan ubat kerana ia mengandungi Serbuk Muriara & Glutathione. 📌 Hilangkan daki @ kerak hitam legam di celah2 ketiak, peha, lutut, tengkuk & seluruh badan. 📌 Ada wangian semerbak yang mampu nyahkan bau badan. 📌 Pudarkan parut yang menyakitkan mata. 📌 Sesuai juga digunakan untuk rawat masalah kulit seperti panau, kurap & elergik. 📌 Rawat masalah selulit & tegangkan kulit. 📌 Singkirkan & rawat jerawat badan. #skinstories #allbodyask Смотреть полностью
nurulshuhada BELAIANMU BUAT AKU JATUH CINTA PANDANG PERTAMA. 🌹🌹🌹 Nampak ta
0
BELAIANMU BUAT AKU JATUH CINTA PANDANG PERTAMA. 🌹🌹🌹 Nampak tak, baru dua hari guna dah jatuh cinta pandang pertama. Bukan biashe2 tau panahan cinta #celebrityfemininescrubwash ni... 😍 Ramai wanita di luar sana dah mula terkena panahan cintanya...tunggu masa jer tu !! Ada yang dah mula menabung sikit2 nampaknya. Tak per pelan2 ye...ada rezeki nanti korang pinang cepat2 ye... pasti ke rumah korang jua perginya... RM59 sebotol... apalah sangatkan jika nak dibandingkan dengan belaian yang diberikan. Duit bukan isunya tapi manfaat & kebaikannya yang kita perlu canangkan. Hanya 2 hari sentuhan dan belaianya sebegini rupa 👇👇 🌹 Hilang segala keputihan 🌹 Celah2 gelap kini terang 🌹 Rasa cik bunga segar 🌹 Parut melecet pulih 🌹 Rasa lebih yakin Harussslah ia jadi pujaan hati dinda! 😍 Dari mata turun ke hati Ku pinang ia sepenuh jiwa Kini semua sudah terbukti Terlerai derita terubat cik bunga. Apa tunggu lagi... klik lah dinda kalau teruja 👇👇👇👇 #www .wasap.my/60194956841/cfsw #skinstories #celebrityfemininescrubwash #bukanpencucibiasa #cintapandangpertama #tersukatanpasengaja #pencucirahsia Смотреть полностью
skin stories beauty KESAN PUTIH SERTA MERTA SELEPAS PEMAKAIAN PERTAMA?Mandian scrub yang
2
KESAN PUTIH SERTA MERTA SELEPAS PEMAKAIAN PERTAMA? Mandian scrub yang wangi sambil ber-SPA!! Macam mana cara guna All Body Ask Sea Salt Shower Scrub? Gunakan ketika anda mandi. Basahkan badan terlebih dahulu tau. Lumur dan gosok ke seluruh badan terutama pada tempat yg berdaki / bermasalah seperti leher,ketiak,siku,punggung,lutut, peha dan betis. Bilaskan dgn air. Dan lap kering. Gunakan setiap hari utk kesan cepat dan terbaik. Gunakan sekali sahaja sehari tau. Untuk kesan terbaik pastikkan anda consistant menggunakan All Body Ask semasa mandi tau. DM/wasap +601110148085(Haz) #skinstories #Allbodyaskshowerscrub #seasaltbath #bath #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #cantikcantik #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu # #mustshop #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #kurussihat #murahmalaysia #fitbody #scars #putihmelepak #spa #buanglemak Смотреть полностью
Reen Cosmetixs Fairy Kisses Putih & DetoxSiapa yg boleh amalkan Fairy Kisses ni?
0
Fairy Kisses Putih & Detox Siapa yg boleh amalkan Fairy Kisses ni? 👉Lelaki & Wanita bermula remaja sehingga tua. Siapa rasa kulit gelap, kusam, penuh jerawat, jeragat dan parut wajib amalkan Fairy Kisses. . Kenapa kena pilih Fairy Kisses berbanding collagen lain? 👉Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Sekadar kunyah boleh dapat kesan putih + detox dalam sebotol Fairy Kisses. . Kenapa detox putih? 👉Punca amalkan banyak collagen tapi tidak berkesan adalah kerana toksin yg banyak di dalam badan. Fairy Kisses akan detox semua toksin sekaligus memberi kesan putih supaya kesan lebih cepat beganda-ganda. . Halal? Lulus KKM? Produk Muslim? 👉YA, Fairy Kisses adalah produk Muslim, 100% halal dan Lulus KKM taw. . Berapa lama kesan utk cerah selepas amalkan Fairy Kisses? 👉Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up kerana Fairy Kisses akan detox toksin supaya kesan putih lebih turbo. . Boleh campur supplement lain tak jika amalkan Fairy Kisses. 👉Boleh, cuma jarakkan masa pengambilan 2-3 jam. Tetapi, Fairy Kisses mengandungi Vitamin & Mineral Premix dimana semua jenis vitamin dan mineral digabungkan dalam Fairy Kisses dimana tidak perlu supplement tambahan lain. Semua? YA, semua jenis. . Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil Fairy Kisses tak? 👉Tidak digalakkan kerana mengandungi Collagen yang sangat tinggi. . Berpantang boleh amalkan? 👉Boleh, tapi digalakkan selepas pantang. . Datang bulan boleh amalkan? 👉Berhenti seketika ketikan dtg bulan dan sambung selepas datang bulan habis. . Darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung boleh amalkan tak? 👉Boleh, tapi maksimum 2 biji sehari sahaja. Utk lebih baik sila refer doktor anda. #skinstories #teamdvogue #reencosmetixs Смотреть полностью
Shannigans #friyayfaves by your girl @the__glow__girl 💘 .. — @remiliahair co
136
#friyayfaves by your girl @the__glow__girl 💘 .. — @remiliahair cosmo caps. @lanolips 101 multi use balm. — @sephora nourishing moisturizer. — @3ce_official cheek maker. — @bajabaeofficial caramel lotion. • • . #skinstories #skinstagram #beautyaddiction #cleanbeautyblogger #skincarejourney #igskincare #discoverunder3k #skincareregimen #iloveskincare #greenbeautylover #glossier #skincaregoals #skincareaddiction #abcommunity #skincarenatural #instabeautyblogger #gifted #kbeautyskincare #essienailpolish Смотреть полностью
BUZZCAPITAL 🐝 Davido dances with his pro uncle , as they celebrate Osun State gubern
1
Davido dances with his pro uncle , as they celebrate Osun State gubernatorial victory. - - #fashionblogger #celebritychef #celebritylass #celebrityfashion #celebritycrush #model #celebrityhair #celebritybarber #celebritynews #celebrityfemininescrubwash #celebrityfitness #instagood #love #celebritystyle #celebritymua #celebritys #fashion #photography #celebritystylist #style #celebrity #skinstories #celebritymakeupartist #celebrityfitnessmalaysia #celebrityphotographer #celebritygossip #beauty #makeup #celebritylook #celebritycruises Смотреть полностью
Yumey | Skin and Beauty ✨Skin - Stories #skinstories If you are someone who likes to keep y
0
✨Skin - Stories #skinstories If you are someone who likes to keep your skincare regimen simple with two products or you love applying 5 or more steps in your routine, everyone can benefit from basic skincare information. As you know it's important to choose the right product for your skin type but it's equally important to know how to correctly layer them. The easiest way to remember them is layering them based on weight. It should be applied from the lightest to heaviest. Toners are always the first step after cleansing your skin since they are more watery and are light in consistency. It's the water-based products you want to apply first since they will sink deeper in your skin. After serums and creams, oil-based products like face oils should be the last step in your skincare routine because it is the thickest in consistency. Oils create a barrier on your skin and will lock in any moisture leaving the skin smooth and supple. So always remember to build your way up from the lightest consistency to the thickest to seal in all the goodness💫 * * * * * * * * * #skincare #skincareroutine #skincareroutines #selfcare #skincarebyyumey #skincareaddict #skincarecommunity #skincareblogger #maldivianblogger #instaskincare #instaskincarecommunity #skincareregimen #skincarelayers #loveskincare #loveskin #skincareobessed Смотреть полностью
heathcare product manufacturer rose quartz craft👽#jadeguasha #jademagalhaes #jade #jaderoller #j
5
rose quartz craft👽 #jadeguasha #jademagalhaes #jade #jaderoller #jademask #rosequartzcoaster #rosequartz #rosequartzmask #Roller #rosequartzguasha #rosequartzroller #rosequartzsu #crystal #crystalcollection #sunumaski #skincarenatural #skincarestep #skinstorm #skincare #skinstories #skincareshop #skincaretips #skincareroutine #skin #skins #healthcareprofessional #healthy #crystal #gemstone #antiaging Смотреть полностью
MARIA | DIY Skincare Fanatic✨ 🎥PRESS PLAY🎥😱👉🏽DIY WAX HAIR REMOVAL 💥( ‼️FOLLO
10
🎥PRESS PLAY🎥 😱👉🏽DIY WAX HAIR REMOVAL 💥 ( ‼️FOLLOW FOR MORE TIPS and TRICKS‼️ GUYS, IM HELLA HAIRY 🤢AND IF YOU GUYS ARE AS HAIRY AS ME THEN THIS DIY IS THE ONE FOR YOU 🙌🏽 I FOUND THIS EASY CHEAP HAIR REMOVAL WAX ONLINE AND IT WORKS AMAZING🙌🏽🔥 ITS SUPER SIMPLE 👌🏽TO MAKE AND YOU DON’T NEED ANY WAXING CLOTH WITH THIS WAX❗️TRY IT OUT👇🏽👇🏽 ALL YOU NEED ✅ HONEY 🍯 LEMON 🍋 WATER 💦 SUGAR WHAT RATINGS DO I GIVE THIS HACK⁉️ ✅ 10/10 🎵 Galantis - You & I TAG YOUR FRIENDS 👫👭👬 —————————————————————— #diyskincare #skincareph #skincarereview #diytutorial #skincarecommunity #skinstories #skingoals #skinsolution #skincarediary #fakeupfix #makeupvideoss #brownskin #winterskincare #bollywoodmakeup #tampilcantik #diyer #diybeauty #diymakeup #skintips #skinroutine #skinisin #skinbeauty #diyfacemask #hydratedskin #exfoliateyourskin #diyface #skindeep #skincarenatural #skincarelover #skintreatment Смотреть полностью
Mariuccia Bucci Per la prevenzione dei tumori cutanei e la diagnosi precoce del melano
0
Per la prevenzione dei tumori cutanei e la diagnosi precoce del melanoma è importante l’esame dermoscopico. 🔬 È una metodica diagnostica non invasiva che permette di riconoscere preventivamente lesioni cutanee non visualizzabili ad occhio nudo (nevi, angiomi, basaliomi, macchie e chetatosi). ➡️ www.mariucciabucci.it
📧 info@mariabucci.it #dermatologa #dermatologia #estetica #milano #viso #skincare #beauty #beautytips #skin #invecchiamento #aging #pelle #skintips #skinstories #skintherapy #lifestyle #trattamenti #treatments #prevention #prevezione #dermatoscopia #nevi #mappatura #cheratosi #macchie #spot #angiomi #dermoscopy Смотреть полностью
Camelia Neaga Green is the new skincare range from Marionnaud. The products have 90%
6
Green is the new skincare range from Marionnaud. The products have 90% natural ingredients. What do you think about natural beauty products? . . . #marionnaudgreen #skincareobsessed #skinsta #naturalskincare #naturalproducts #beautylover #skincomesfirst #skinstagram #marionnaud #beautyismine #skinthusiast #beautyvibes #butfirstskincare #igskincare #instaskin #beautytalk #skinstories Смотреть полностью
& Skin Stories #featurefriday 👄✨.Here’s a shot of my favorite balms that I m
7
#featurefriday 👄✨ . Here’s a shot of my favorite balms that I make sure to have on me at all times: . @bootsuk hydrating super balm • I keep this on my nightstand to use on my cuticles before going to bed @drunkelephant lippe balm • perfect everyday lip balm that I don’t need to reapply @dhcskincare lip cream • HG favorite lip balm ever @laneige_us lip sleeping mask • I use a bit in the morning during colder days and I slather it on at night to wake up to hydrated lips @clarinsusa moisture replenishing lip balm • always kept in my makeup bag to prep my lips . . . . . #skincarelover #skincareaddict #cleanbeauty #skincareobsessed #kbeauty #skinstories #skincarejunkie #glowingskincare #skincaremurah #skincaregoals #flatlay #skincareessentials #skincareblogger #skincarediary #skincarestories #skincarelovers #glowingskin #skincarecommunity #skincare #skindiaries #glowyskin #skinglow #skincareroutine #freshskincare #luxuryskincare #oilyskin #combinationskin #skincareobsession #skincaretips Смотреть полностью
nide_co Nos cosmétiques sont certifiées 100 % cruelty free. De quoi faire ro
2
Nos cosmétiques sont certifiées 100 % cruelty free. De quoi faire ronronner de plaisir Croquette (même si bon… sur la photo il n’est visiblement pas trop en kiff) 🐾 !! #nide #bloomeuses #cocreation _____ #skincare #myskincare #myskin #yourskin #cleanbeauty #clean #skinstories #skinbeauty #beauty #skin #peau #natural #skincarenatural #newskincare #cosmetic #cosmetics #naturalcosmetics #madeinfrance #womenempowerment #girlgang #rayonnez #frenchbeauty Смотреть полностью
Lynn Ampang Skin Stories Bulan March ni penuh dgn PROMO for Skinstories products. Now All Body
0
Bulan March ni penuh dgn PROMO for Skinstories products. Now All Body Ask is on PROMO la uoollss All Body Ask Sea Salt Shower Scrub dapat membantu . • Membuang toksin yang berbahaya dalam kulit badan. • Memutihkan satu kulit badan. • Menghilangkan daki di ketiak, leher, celeh paha, lutut, siku dah celah-celah badan. • Menanggalkan kotoran pada kulit. • Membantu mengurangkan jerawat badan. • Menghilangkan bau badan. • Mengatasi masalah kulit alahan (allergic). • Mebagai antioksidan semulajadi untuk kecantikan kulit. • Membantu mengekalkan kulit yang lembut dan licin. • Menghilangkan selulit, menegangkan kulit. . All Body Ask boleh pakai setiap hari tau. Sekali saja sehari. Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask setiap hari macam di spa. Buy 2 for RM100 only Instocks Hurry place ur orders now. . Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA . . #allbodyask #bodyscrub #seasalt #skinstories #selulit #hilangkanparut #mencerahkankulit #hilangkandakidegil #sangatlembut #wangi #takkeringkankulit #kulitbersih #viral #malaysia #singapore #indonesia #brunei Смотреть полностью
Hislina Ena JANGAN STOP BACA KALAU TAK PERCAYA ❗❗❗❗.. HARGA BIASA : RM6
0
JANGAN STOP BACA KALAU TAK PERCAYA ❗❗❗❗ . . HARGA BIASA : RM65 sebotol . . KINI : 2 botol RM100 . . JIMAT : RM30 tau ❗❗❗ . . Best ke best sangat. . . Sekali sental cerah satu badan. Kalau hari2 sental, alamat gebu - gebas & putih melepak la badan tu yunk. . . Biasa orang telan SERBUK MUTIARA & GLUTATHIONE tuk kesan cepat cerah tapi kami gabungkan kedua-duanya dalam ALL BODY ASK hanya untuk sental badan. . . Ko ghase ? Jadi tak ada sebab kenapa nak takut untuk dapatkan kulit cerah & cantik TANPA perlu makan supplement putih & cerah satu badan. . . Bukan kulit jer cerah, putih, gebu - gebas malah bau badan pun terlajak wangi sampai orang sebelah pun puji tau ! 😜 . . Masa pakai tu boleh la fefeeling berspa ala2 hotel bertaraf 5 bintang. Tak pun bayangkan berspa ditiup angin sepoi2 bahasa di tepi pantai. 😂 . . Eh, cakap banyak pun tak guna. Kalau korang rasa ada masalah macam ni ⬇️⬇️⬇️ . . 👉 Badan BERDAKI . . 👉 Kulit BERKERAK . . 👉 Celah2 hitam BERKARAT . . 👉 Tumit MEREKAH . . 👉 Selulit BERSELERAK . . 👉 Jerawat badan sihat MEMBIAK . . Cepat2 guna ALL BODY ASK ni, biar ia settle kan sepantas kilat. Sempat la raya ni korang melaram bajet2 retis gitu. . . Ye la kan...baju cantik, tudung cantik, body pun mesti la cantik ye tak? Kulit pun nak syantik juga baru la raya kannnn. 😉 . . Chop! Chop! Chop! . . Ingat pompuan jer nak syantik2 ni...ada yang tanya sis... Kalau cik abang nak pakai boleh tak? . . Alamak, cik abang pun nak jaga penampilan la. Ye la kan... Kalau tak hensem nanti cam mana nak jadi HERO drama sangat kat tv tu kan ? Dah sah2 awal2 kene reject ! Tertiber 😬 . . Guna jer la cik abang oiii tak ada masalah pun. Yang jadi masalah kalau tanya jer tapi tak beli. Hihihi.. . . Jangan tunggu lagi...klik link kat bawah ni lekas... Que tengah panjang ni. . . Kalau lambat jangan dok meroyan kat rumah jiran sebelah pulak ye. 🤭 . . Tekan link di bio profile SEKARANG 👆👆 . . #skinstories #allbodyask #bazarpaknil #jualanmurah #shopping #trustedseller #jualonlinemurah Смотреть полностью
heathcare product manufacturer #jadeguasha #jademagalhaes #jade #jaderoller #jademask #rosequartzcoas
0
#jadeguasha #jademagalhaes #jade #jaderoller #jademask #rosequartzcoaster #rosequartz #rosequartzmask #Roller #rosequartzguasha #rosequartzroller #crystal #crystalcollection #decoratedcookie #sunumaski #skincarenatural #skincarestep #skinstorm #skincare #skinstories #skincareshop #skincaretips #skincareroutine #skin #skins #healthcareprofessional #healthy #crystal #gemstone #antiaging Смотреть полностью
Lynn Ampang Skin Stories TENGOK VIDEO NI !Mandi SERBUK MUTIARA & GLUTA ?!Nak cari 10 orang ya
0
TENGOK VIDEO NI ! Mandi SERBUK MUTIARA & GLUTA ?! Nak cari 10 orang yang ada masalah - daki gelap celah-celah paha, leher, ketiak. - selulit - bau badan - kulit badan berdaki & gelap Nak bagi harga promo pada 10 terawal yang Komen NAK ! . . Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA . . #allbodyask #bodyscrub #seasalt #skinstories #selulit #hilangkanparut #mencerahkankulit #hilangkandakidegil #sangatlembut #wangi #takkeringkankulit #kulitbersih #viral #malaysia #singapore #indonesia #brunei Смотреть полностью
Lynn Ampang Skin Stories Ketiak, lutut, leher dah celah-celah paha makin putih dan licin. Kuli
0
Ketiak, lutut, leher dah celah-celah paha makin putih dan licin. Kulit badan makin cerah dan lembap. Bau badan pun dah tiada, deodorant pun tak perlu lagi. Kulit badan dah tak kering dan berkerak lagi. Masalah kulit badan,selulit, panau, kurap dan gatal-gatal pun makin kurang. . Nak tak macam ni? Jom dapatkan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sekarang. 😉 . . . Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA . . #allbodyask #bodyscrub #seasalt #skinstories #selulit #hilangkanparut #mencerahkankulit #hilangkandakidegil #sangatlembut #wangi #takkeringkankulit #kulitbersih #viral #malaysia #singapore #indonesia #brunei Смотреть полностью
Lynn Ampang Skin Stories .Macam mana cara guna All Body Ask Sea Salt Shower Scrub? Gunakan ke
0
. Macam mana cara guna All Body Ask Sea Salt Shower Scrub? Gunakan ketika anda mandi. Basahkan badan terlebih dahulu tau. Lumur dan gosok ke seluruh badan terutama pada tempat yg berdaki / bermasalah seperti leher,ketiak,siku,punggung,lutut, peha dan betis. Bilaskan dgn air. Dan lap kering. Gunakan setiap hari utk kesan cepat dan terbaik. Gunakan sekali sahaja sehari tau. Untuk kesan terbaik pastikkan anda consistant menggunakan All Body Ask semasa mandi tau. . . Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA . . #allbodyask #bodyscrub #seasalt #skinstories #selulit #hilangkanparut #mencerahkankulit #hilangkandakidegil #sangatlembut #wangi #takkeringkankulit #kulitbersih #viral #malaysia #singapore #indonesia #brunei Смотреть полностью
Dermala I may have FOMO (Fear of missing out l) but I definitely don’t have
San Diego, California
1
I may have FOMO (Fear of missing out l) but I definitely don’t have #FOBO , The Fear Of Breaking Out! There is no reason to not live your best skin💅🏼 Смотреть полностью
heathcare product manufacturer #jadeguasha #jademagalhaes #jade #jaderoller #jademask #rosequartz #ro
0
#jadeguasha #jademagalhaes #jade #jaderoller #jademask #rosequartz #rosequa rtzmask #Roller #rosequartzguasha #rosequartzroller #rosequartzsu #crystal #crystalcollection #decoratedcookie #sunumaski #skincarenatural #skincarestep #skinstorm #skincare #skinstories #skincareshop #skincaretips #skincareroutine #skin #skins #healthcareprofessional #healthy #crystal #gemstone #antiaging Смотреть полностью
skin stories beauty Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencanti
1
Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. . Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti . 🙆Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan. 🙆Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan. 🙆Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam. 🙆Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. 🙆Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan. 🙆Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit. 🙆Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering 🙆Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan. 🙆Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut. . banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau. DM/wasap 01110148085 (Haz) #skinstories #fairykisses #collagenbeautybooster #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #detoxifying #detoxyourlife #kulitcerah #cantikcerah #collagen #fit #slim #flawlesssdolls #putihcerahalami Смотреть полностью
skin stories beauty Hai! Hari ini awk dah kunyah #fairykissesbyskinstories tak untuk canti
1
Hai! Hari ini awk dah kunyah #fairykissesbyskinstories tak untuk cantik, putih,detox!!😍 Collagen 2 in 1 putih +Detox yang #superawsome !! Tak susah pun nak cantik putih just #kunyahkunyah je..2 biji utk cantik dan 4 biji untuk extra cantik!!😘😘😘 #skinstories #fairykisses #collagenbeautybooster #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #detoxifying #detoxyourlife #kulitcerah #cantikcerah #collagen #fit #slim #flawlesssdolls #sihatcantik Смотреть полностью
skin stories beauty Hai! Assalamualaikum..ramai dah artis wanita Malaysia yang dah pakai C
0
Hai! Assalamualaikum..ramai dah artis wanita Malaysia yang dah pakai Celebrity Feminine Scrub Wash..anda dah ke belum? Korang tau tak kalau nak rawat masalah Cik Bunga zaman org dolu-dolu tumbuk manjakani bagi sampai halus. Rebus sireh, cari herba kat pokok dan akar kayu segala mak nenek. Pastu gunakan utk mencuci Cik Bunga setiap hari. . Tp sekarang dah mudah... Kita ada Celebrity Feminine Scrub Wash . Korang tak perlu masuk hutan cari pokok manjakani segala bagai bersusah payah. Guna CFSW lengkap package segala masalah Cik Bunga dia rawat sampai akar umbi tau. . RM 59.00 bebaloi sangat dari nak redah hutan,duit minyak,bepeluh belengas cari akar kayu dan herba. Senang je skrg sebab CFSW pun 100% herba dan bahan semulajadi tau. Jom? Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa. DM/wasap 01110148085 #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #cantikmenawan #putih #cerah #detox #mudamenawan #gebugebas #hotitem #mustbuy #wangi #scrub #rasasegar #murah Смотреть полностью
skin stories beauty [SENSASI COOL DINGIN & BERSCRUB].Fuhhh...Fuhhhh.Memang mengg.god.a
0
[SENSASI COOL DINGIN & BERSCRUB] . Fuhhh...Fuhhhh. Memang mengg.god.a betul pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash. Sekali guna kesan sensasi dingin pada Cik Bunga memberi keselesaan sspanjang hari. Dari pagi sampai ke malam. . Tambah dengan SCRUB HALUS & SUPER LEMBUT yang terkandung dalam Pembersih Cik Bunga Ber-Scrub kami. Sambil guna sambil rasakan diri anda ibarat di Spa. Sejuk & Berscrub memang best semasa penggunaan terutama bagi para wanita yang kerap berpeluh di bahagian Cik Bunga . Ye lah, cuaca HOT HOT kan? . Bukan itu sahaja, Pembersih Cik Bunga kami bersifat MEDICATED iaitu MERAWAT. Masalah Cik Bunga, Pembersih Cik Bunga kami rawat sepantas kilat. Anda mengalami masalah KE.PUTI.HAN ? KE.GATALAN? BAU? GELAP? LONG.GAR? MASALAH DAT.ANG BUL.AN? CFSW bantu rawatkan untuk anda. . Mahukan kelainan dalam Pembersih Cik Bunga? Sejuk ? Merawat? Berscrub? All in one? Of cos Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan anda. . Memang padan dengan matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.😎 DM/wasap +601110148085 (Haz) #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #cantikmenawan #putih #cerah #mudamenawan #gebugebas #hotitem #mustbuy #wangi #scrub Смотреть полностью
Beauty & Money Est. in 2009, @KARUNAskin was the first sheet mask brand to launch in
Los Angeles, California
0
Est. in 2009, @KARUNAskin was the first sheet mask brand to launch in the US. Karuna means “compassion” in Sanskrit, and they stand behind this name donating to charity and playing an active role in supporting non-profit organizations and charities in the United States and around the world.⁣⠀ ⁣⠀ @KARUNAskin sheet masks are easy to use and provide visible results. Ingredients matter. To name a few, they’ve infused the Revivify+ masks with coconut water for a healthy glow and peptides to revive the look of aging skin ✨⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ #karunaskin #karunaselfie #selfcare #selflove #treatyoself #skincare #sheetmaskaddict #faceforall #sheetmask #smartsheetmask #selfcare #skincareaddict #skinisin #skinstories #beauty #BeautyMoneyLA #BeautySpotlight #LosAngeles2019 #beautymoneysummit #beautyindustry #beautynetworking #beautycommunity #beautybrands #indiebeauty #skincarebrand #beautyevent #beautyexpo ⁣⠀ Смотреть полностью
ALLIE | Skincare Enthusiast Anyone watch @glamlifeguru recent YouTube video with JLo’s makeup ar
11
Anyone watch @glamlifeguru recent YouTube video with JLo’s makeup artist, @scottbarnes68 ? He uses this sunscreen on a daily basis. It gives an amazing glow to the skin while also protecting you! Just purchased this @neutrogena Sunscreen today! Stay tuned for a full review ☀️ #neutrogena #neutrogenasunscreen #skincaretips #skinstagram #skinstories #skinsta #skinstagrammer #sunscreen #dailyskincare #hydration #glowyskin #skincaretips Смотреть полностью
Shannigans I can’t believe I don’t see more @3ce_official products floating a
96
I can’t believe I don’t see more @3ce_official products floating around IG! Their packaging is just adorable and the quality is amazing! . . . #beautyfavorites #skinstagram #vanities #cleanbeautyblogger #skincarejourney #igskincare #discoverunder3k #skincareregimen #iloveskincare #greenbeautylover #glossier #skincaregoals #skincareaddiction #abcommunity #skincarenatural #instabeautyblogger #gifted #kbeautyskincare #skinstories #skinfirst Смотреть полностью
Beauty & Money Pimple emergency? We've got your back! They’re called Mighty for a g
Los Angeles, California
1
Pimple emergency? We've got your back! They’re called Mighty for a good reason. These powerful but gentle patches by @HeroCosmetics will put the smile back on your face.⁣⠀ ⁣⠀ The #MightyPatch flattens pimples overnight and sucks everything out of them. Doesn’t dry out skin. They are virtually invisible so you could wear them during the day and no one would notice.⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ .⁣⠀ #beautyroutine #mightypatch #herocosmetics #beautymust #beautyaddict #clearskinconfidence #sensitiveskin #miracleworker #beautyobsession #healthylifestyle #acnepatch #skincareaddict #blemishhero #clearskin #pimple #skinstories #beauty #BeautyMoneyLA #BeautySpotlight #LosAngeles2019 #beautymoneysummit #beautynetworking #beautycommunity #beautybrands #indiebeauty #skincarebrand #beautyevent #beautyexpo ⁣⠀ Смотреть полностью
nide_co LABO NEWS /// On a les actifs !La brume réhydratation intense pour s
4
LABO NEWS /// On a les actifs ! La brume réhydratation intense pour sportive « FIT & FABULOUS » sera composée d’un duo choc d’actifs : La rose : réhydratante, régénérante, réoxygénante L’hamamelis : purifiant, astringent, matifiant #nide #bloomeuses #cocreation _____ #skincare #myskincare #myskin #yourskin #cleanbeauty #clean #skinstories #skinbeauty #beauty #skin #peau #natural #skincarenatural #newskincare #cosmetic #cosmetics #naturalcosmetics #madeinfrance #womenempowerment #girlgang #rayonnez #frenchbeauty Смотреть полностью
HARVEY&COCO Thursday is the new Friday. Here's a reason to smile!
3
Thursday is the new Friday. Here's a reason to smile!
skin stories beauty Tahukah anda, Dalam Fairy Kisses mengandungi L-Cysteine. L-Cysteine ad
1
Tahukah anda, Dalam Fairy Kisses mengandungi L-Cysteine. L-Cysteine adalah asid amino yang membantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. Sangat bagus pada mereka yang kulit kendur, ada banyak garis halus dan kedut atas faktor usia. . L-Cysteine juga membantu badan untuk proses detoksifikasi (pembuangan racun) bahan kimia dan logam berat (merkuri, timbal, cadmium) dalam badan. . L-Cysteine juga membawa zat-zat gizi penting menuju sel-sel yang berperanan dalam kekebalan badan dan dpt membantu mengurangi mucus pada saluran dalam badan. . Semua kehabatan L-Cysteine anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Grab now!!DM/wasap +601110148085 (Haz) #skinstories #fairykisses #collagenbeautybooster #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #detoxifying #detoxyourlife #kulitcerah #cantikcerah #collagen #fit #slim #flawlesssdolls Смотреть полностью
Jom buat cik abg kita sayang😍 Hanya perlu sental dan tonyoh.😂Kulit semakin mulus.Daki lari jauh
0
Hanya perlu sental dan tonyoh.😂 Kulit semakin mulus. Daki lari jauh-jauh. Tiada lagi pelipat gelap. Bulu ketiak pun malu nak tumbuh. . Sehari sental badan sekali. Kesan seawal seminggu. Bebas bahan kimia dan 100% natural untuk kulit badan. Buka tudung pun dah boleh bau wangi tak terhingga. Deodorant itu cara lama. All Body Ask badan wangi gila-gila. Daki hitam sudah tiada. . Whatsapp AMNI 0199794414 😚 COD: Kota Bharu, Kelantan & Kuala Terengganu 🚗 . . #cfsw #allbodyask #skinstories #fairykisses #stokiskelantan #stokiskualaterengganu #manir #kotabharu #codkotabharu #codkualaterengganu Смотреть полностью
JOM CANTIK LUAR & DALAM 🌸 Hanya perlu sental dan tonyoh.😂Kulit semakin mulus.Daki lari jauh
0
Hanya perlu sental dan tonyoh.😂 Kulit semakin mulus. Daki lari jauh-jauh. Tiada lagi pelipat gelap. Bulu ketiak pun malu nak tumbuh. . Sehari sental badan sekali. Kesan seawal seminggu. Bebas bahan kimia dan 100% natural untuk kulit badan. Buka tudung pun dah boleh bau wangi tak terhingga. Deodorant itu cara lama. All Body Ask badan wangi gila-gila. Daki hitam sudah tiada. . Whatsapp AMNI 0199794414 😚 COD: Kota Bharu, Kelantan & Kuala Terengganu 🚗 . . #cfsw #allbodyask #skinstories #fairykisses #stokiskelantan #stokiskualaterengganu #manir #kotabharu #codkotabharu #codkualaterengganu Смотреть полностью
skin stories beauty Nyahtoksin atau detox kulit badan amat penting bagi menyingkirkan koto
1
Nyahtoksin atau detox kulit badan amat penting bagi menyingkirkan kotoran yg kita perolehi drp persekitaran atau drp badan.Salah satu caranya, scrub badan. Kulit semakin cerah, lembut & sihat tau. Scrub badan ni sangat penting, tapi tak ramai yang tahu & buat dgn consistant. Gosok scrub dgn lembut dari hujung kaki hingga ke atas leher.Untuk kawasan yg gelap seperti leher, ketiak siku, lutut, kaki, buku lali, celah peha dan sebagainya perlulah digosok kuat & lama sedikit. Tak perlu guna sabun lagi. Best result bila guna consistant hari-hari. Boleh putih gebu uollls. Jadi rajinkan sental badan tu. Hehe. Ambil gambar tangan before guna All Body Ask & gambar after 1 week guna scrub. Cuba bandingkan. 😉 Jom grab cepat DM/wasap +601110148085 (Haz) #skinstories #Allbodyaskshowerscrub #seasaltbath #bath #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #cantikcantik #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu # #mustshop #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #kurussihat #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #fitbody #scars #putihmelepak #spa #buanglemak #murahmalaysia Смотреть полностью
& Skin Stories Some things I’ve been loving🍬☁️✨.@bliss ex-glow-sion eye
12
Some things I’ve been loving🍬☁️✨ . @bliss ex-glow-sion eye cream • the perfect morning eye cream with vitamin c and brightening affects. The texture is also lightweight and great under makeup @bliss rose gold rescue moisturizer • one of my favorite night creams ever. Perfect thick consistency to lock everything in and wake up with hydrated skin @beautequemonthly camu camu ampoule • good to include more antioxidants in my am routine but it’s small and I’m half way through it. @shiseido essential energy moisturizing gel cream • when my YTTP moisturizer leaves me dehydrated at the end of the day I like using this as my day moisturizer while my skin is making the transition into “spring” here in SoCal . . . . . #skincarelover #skincareaddict #cleanbeauty #skincareobsessed #kbeauty #skinstories #skincarejunkie #glowingskincare #skincaremurah #skincaregoals #flatlay #skincareessentials #skincareblogger #skincarediary #skincarestories #skincarelovers #glowingskin #skincarecommunity #skincare #skindiaries #glowyskin #skinglow #skincareroutine #freshskincare #luxuryskincare #oilyskin #combinationskin #skincareobsession #skincaretips Смотреть полностью
Seasonly .1. There’s no need to rush...2. ONE.DAY.AT.A.TIME.| #Seasonly #
Seasonly
11
. 1. There’s no need to rush... 2. ONE.DAY.AT.A.TIME . | #Seasonly #beauten aturelle #beautebio #cosmetiquenaturelle #produitnatutel #soinnaturel #huileprodigieuse #beautyroutine |. . . . . . #skincare #skinstories #protectyourskin #myskincare #lovemyskin #skincarenatural #skincareroutine #cleanbeauty #beautycare Смотреть полностью
Amylia Beauty 🐝 5 CALON CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH ✅ 1- Remaja✅ 2- Wanita
0
🐝 5 CALON CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH ✅ 1- Remaja ✅ 2- Wanita ✅ 3- Isteri ✅ 4- Ibu hamil ✅ 5- Ibu dalam pantang 👉 9 KEPENTINGAN MEMBELAI CIK BUNGA 🌺 1 - Bebas keputihan 🌺 2 - Bebas kegatalan 🌺 3 - Bebas bauan yang kurang menyenangkan 🌺 4 - Bebas kuman dan fungus 🌺 5 - Merapatkan otot vagina 🌺 6 - Menaikkan keghairahan 🌺 7 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika datang haid 🌺 8 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika keluar darah nifas 🌺 9 - Memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang 👉 6 TUJUAN MEMBELAI CIK BUNGA 📍 1 - Kebersihan yang menyakinkan 📍 2 - Wangi dan sejuk 📍 3 - Segar 📍 4 - Nyaman 📍 5 - Berkeyakinan 📍 6 - Selesa sepanjang hari #SkinStories #AgenWanted Whatsapp segera Смотреть полностью
skin stories beauty Nak perkenal All Body Ask Sea Salt Shower Scrub pada semua ni. Apa kel
1
Nak perkenal All Body Ask Sea Salt Shower Scrub pada semua ni. Apa kelebihan All Body Ask ni daripada yang lain? ❗️All Body Ask mengandungi natural ingredients, natural scent, natural colour. Dilengkapi dengan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter dan 14 lagi bahan premium terbaik untuk kulit badan. Mudah meresap tanpa melekit. ❗️Texturenya lembut & sooo creamy dan garam laut pun halus. All Body Ask juga mengandungi Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon. Overall, melembut, melembab, mencerah dan mencantikkan. ❗️Jadi sekarang musim panas sangat, jangan lupa scrub badan dengan All Body Ask semasa mandi setiap hari tau, lindungi kulit disamping melembutkan, mencerah dan mencantikkan kulit. #skinstories #Allbodyaskshowerscrub #seasaltbath #bath #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #cantikcantik #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu # #mustshop #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #kurussihat #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #kebersihan #murahmalaysia #scars #putihmelepak #spa #murahmalaysia #scrubs #penjagaankulit #bodyidaman Смотреть полностью
HARVEY&COCO Complexion Rehab is a powerful, all natural skin supplement for people
1
Complexion Rehab is a powerful, all natural skin supplement for people wanting to: - Iron out stubborn fine lines and wrinkles. - Plump, firm and hydrate their skin. - Reduce dark circles and blemishes. - Improve the general tone and glow of their complexion. Find out more: Follow link in bio Смотреть полностью
skin stories beauty Kenapa kena selalu scrub badan dengan body scrub? First, pastikkan pil
1
Kenapa kena selalu scrub badan dengan body scrub? First, pastikkan pilih body scrub yang terbaik dengan bahan premium macam All Body Ask Sea Salt Shower Scrub tau. Scrub badan ni dah sebahagian dari rutin penjagaan badan. Walau sibuk macam mana pun tetap kena sental dengan body scrub. Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah. Menanggalkan sel-sel mati & daki pada badan.Memutihkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku & celah ketiak. Mengurangkan tekanan & keletihan. Mengekalkan tenaga.Menghindarkan bau badan dan peluh berbau. Memperbaiki tekstur kulit.Mengurangkan dehidrasi Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran dan sel mati mendap dalam liang pori-pori. Bila last awak scrub badan awak? #skinstories #Allbodyaskshowerscrub #seasaltbath #bath #sapotlocal #moodrepublic #instareview #igshopmalaysiamurah #cantikcantik #putihkorea #cerah #detoxify #detoxsmoothie #menawan #gebu # #mustshop #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #kurussihat #skincarelover #skincareroutine #skincaretips #murahmalaysia #fitbody #scar #putihmelepak #spa #buanglemak #murahmalaysia Смотреть полностью
CHE ROSE JAMU IM 15 CFSW NI BENDA APA??? CFSW=celebrity feminine scrub wash ;) Ready stok
0
CFSW NI BENDA APA??? CFSW=celebrity feminine scrub wash ;) Ready stok d butik awatif jgk CFSW ni pencuci wanita viral yang ada scrub yang boleh mencerahkan kawasan intim awak semua.Cfsw ni sangatlah pekat, super jimat dan super wangi taw. Apa yang cfsw ni boleh bantu awak? *merawat masalah keputihan *merawat miss v yang berbau *melancarkan period *mencerahkan kawasan intim *merapatkan miss v *multifunction -boleh digunakan sebagai shampoo -boleh dibuat pencuci muka Awak wajib cuba sebab kandungan bahan dalam cfsw ni sangat best seperti sireh,manjakani,witch hazel,magnolia,aloe Vera,pudina ,scrub yang halus.semua bahan diatas memang terbaik. Jom dapatkan sekarang,sebotol tahan berbulan bulan Hanya Rm59 jeerr😘 www.wasap.my/601110096578/cfsw #skinstories #cfsw Смотреть полностью
Seasonly Elles s’appellent Anais, Mandilla, Naima, Hera, Julia, Tiphaine, Ami
Seasonly
58
Elles s’appellent Anais, Mandilla, Naima, Hera, Julia, Tiphaine, Aminata. Elles sont fougueuses. Elles sont lumineuses. Elles ont la fraîcheur d’une journée de printemps 🌿 🎥 @aimestudioparis @anaisloveyouxx @herapradel @mina_beye @julia.frcd @nam_nima @sunilla_ @tiphvine . | #parisienne #laparisienne #parisiennes #lesparisiennes #seasonlysisters #Seasonly #frenchgirls #frenchgirlstyle ##frenchvibes #parisianstyle #prendresoindesoi #soin #soins #soinvisage | . . . . . #peauparfaite #soinvisage #soinlove #prendresoindesoi #prendresoindesapeau #prendresoindesoncorps #beautederm #skincare #skinstories #protectyourskin #myskincare #lovemyskin #skincarenatural Смотреть полностью
Pakar Miss V | Collagen Detox Fungsi All Body Ask Sea Salt Shower Scrub : .🚿Utk hilangkan parut
0
Fungsi All Body Ask Sea Salt Shower Scrub : . 🚿Utk hilangkan parut di badan dan mencerahkan kulit badan. 🚿Membantu merawat jerawat badan. 🚿Hilangkan daki-daki degil terutama di bahagian ketiak,leher dan lutut. 🚿Hilangkan stretch mark lepas bersalin di perut dan badan. 🚿Hilangkan bau badan. 🚿Tidak perlu deodorant lagi. 🚿Licinkan kulit dan lembapkan kulit badan. 🚿Juga boleh merawati merekah di tumit. 🚿Sesuai utk penyakit kulit seperti panau , kurap , enzema dan mcm-mcm lagi. . Sental sehari sekali dah cukup mcm di spa tau. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.😉 . @loves_skinstories , whatsapp 0163632869 . #skinstories #celahpahagelap #celahketiakhitam #sunburn #scrubbadan #badanberbau #ABA #AllBodyAsk #RahsiaKecantikan #Wanita #Lelaki #hilangdaki Смотреть полностью
Pakar Miss V | Collagen Detox 👉Kulit badan gelap dan berdaki?👉Celah paha, lutut, siku, perut,
0
👉Kulit badan gelap dan berdaki? 👉Celah paha, lutut, siku, perut, leher berdaki? 👉Badan berbau dan kerap berpeluh? 👉Kulit badan kering, kasar dan berkerak? 👉Masalah kulit sensitif dan kulit alahan (allergic)? 👉Jerawat badan? 👉Kulit berparut? . Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. Gunakan setiap hari ketika mandi. Bau super wangi dan lembut, bahan premium dan mahal kami gunakan untuk penjagaan kulit lengkap tau. Sesuai untuk semua jenis kulit. That’s all your body ask! . Sekarang ada promotion tau beli 2 RM100 je ! np:RM65/1botol . Whatsapp 0163632869 or klik ja link kat bio @loves_skinstories tau 😘 . #allbodyask #skinstories #skinstorieshq #scrubbadan #badanberbau #kulitgelap #scrubpemutih #ketiakhitam Смотреть полностью
SKIN STORIES™ OFFICIAL PAGE Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk lain tu??Yang best sebab
0
Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk lain tu?? Yang best sebab dalam satu botol korang boleh dapat kesan 2 in 1 . . Apa yang 2 in 1? . Sebab Fairy Kisses ni bukan sekadar putihkan satu badan. Tapi Fairy Kisses tolong detox satu badan jugak taw. . Sebab korang kena tahu pentingnya detox dalaman dari toksin-toksin yang berkeladak dalam badan korang tu sebelum nak dapat kulit putih. . Bila dah detox baru cepat berganda-ganda putih sampai nampak urat hijau kat tangan. Jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih.#SkinStories #FairyKisses Смотреть полностью
JOM CANTIK LUAR & DALAM 🌸 Jangan risau lepas scrub badan kulit jadi kering. Dalam All Body Ask S
0
Jangan risau lepas scrub badan kulit jadi kering. Dalam All Body Ask Sea Salt Shower Scrub cukup lengkap dengan Minyak Essential yang dapat lembapkan kulit dan buat kulit lebih sihat. . Shea Butter, Minyak Essential, Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon dengan sekali pengunaan sahaja dah boleh nampak perbezaan. . Serbuk Mutiara & Glutathione dalam scrub ni buat kulit extra cerah tau. Scrub badan paling lengkap setakat ini. . Whatsapp AMNI 0199794414 😚 COD: Kota Bharu, Kelantan & Kuala Terengganu 🚗 . . #cfsw #allbodyask #skinstories #fairykisses #stokiskelantan #stokiskualaterengganu #manir #kotabharu #codkotabharu #codkualaterengganu Смотреть полностью
Jom buat cik abg kita sayang😍 Jangan risau lepas scrub badan kulit jadi kering. Dalam All Body Ask S
0
Jangan risau lepas scrub badan kulit jadi kering. Dalam All Body Ask Sea Salt Shower Scrub cukup lengkap dengan Minyak Essential yang dapat lembapkan kulit dan buat kulit lebih sihat. . Shea Butter, Minyak Essential, Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon dengan sekali pengunaan sahaja dah boleh nampak perbezaan. . Serbuk Mutiara & Glutathione dalam scrub ni buat kulit extra cerah tau. Scrub badan paling lengkap setakat ini. . Whatsapp AMNI 0199794414 😚 COD: Kota Bharu, Kelantan & Kuala Terengganu 🚗 . . #cfsw #allbodyask #skinstories #fairykisses #stokiskelantan #stokiskualaterengganu #manir #kotabharu #codkotabharu #codkualaterengganu Смотреть полностью
Dermala My Spring at home bling!💅🏼 You won’t catch us at home without
1
My Spring at home bling!💅🏼 You won’t catch us at home without The PATCH ME (If You Can) Pimple Patches on. Talk about the ultimate Skin Spring cleaning😆 Смотреть полностью
ZENITH COSMETIC CLINICS It's all about the lips #ZenithPainlessFillers 💋❤💋Book a cons
Zenith Cosmetic Clinics
10
It's all about the lips #ZenithPainlessFillers 💋❤💋 Book a consultation today: 📧 info@zenithclinics.co.uk 📞 0115 959 6999 🖥 www.zenithcosmeticclinics.co.uk #ZenithCosmeticClinics #Lips Смотреть полностью
ZENITH COSMETIC CLINICS LIP AUGMENTATION 💋🌎 Nottingham & London💣Must be done by an
6
LIP AUGMENTATION 💋 🌎 Nottingham & London 💣Must be done by an experienced injector⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Painless and minimal recovery ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lasts 6-18 months on average We also offer Cinderella Lips which are temporary and last around 2 hours! 📧 info@zenithclinics.co.uk ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📞 0115 959 6999 🖥 www.zenithcosmeticclinics.co.uk Смотреть полностью