Инстаграм assalamualaikum

KURUS | SELULIT | DAGU RUNCING #Assalamualaikum followers #LosyenKurusViral.Uniknya Losyen Sejuk SC
0
#Assalamualaikum followers #LosyenKurusViral . Uniknya Losyen Sejuk SC sebab boleh menganjalkan pipi yang labuh.. V- Shapekan pipi yang Bulat dan Tembam !! . Kakak yang cantik bertambahlah cantiknya dan jauh lebih nampak muda gittuww..almaklumlah ada kolagen sekali.. . Sejuk pun sejuk... Jom kita pakat cuba... Gojes² gittuw. 😉😉 . WHATSAPP untuk details ye:- 📲 +60179718976 . KLIK LINK DI PROFILE . Wasap.my/60196638126/order+SC . . #losyenkurussejuk #losyenmultifungsi #jomkurus #nakkurus #VIRAL #vshape #daguruncing #doublechin #krimkurus #gelkurus #kurus #aurainsta #terapiinstagram #azizanosman #fattzura #ctdk #produkkurusberkesan #ubatkurus #losyenkurus #krimkuruskanbadan #kurusselepasbersalin Смотреть полностью
Novha Idris Lubis (Effek 😱).Orang yang suka ngejudge itu biasanya, kalau ga jelek ya
North Sumatra
6
(Effek 😱). Orang yang suka ngejudge itu biasanya, kalau ga jelek ya sirik 😁😁 (#selfreminder ) . . . . . . #selfreminders #motivationalquotes #quotes #selamatpagi #assalamualaikum #lfl 💛 #lfl #mandailingpopuler #mandailingexplore #potretmandailing #enjoymadina #selebgram #selebgrammadina #visitmadinacom #style #loveyourlife #lifequotes #life #sindiranhalus #sindirankeras Смотреть полностью
Muhammad mutiurrohman Open order Nakas imut minimalis..👌Fitur: 1 laci dan 2 pintu.matri
Jl. Raya Mantingan - Jepara
0
Open order Nakas imut minimalis..👌 Fitur: 1 laci dan 2 pintu. matrial: kayu mahoni dan Mdf Pilihan Finishing: cat duko putih Info tanya-tanya.. Bisa bisik-bisik lewat WA 082226227110 biar lebih romantis..😍😍 Nikmatilah belanja online furniture Yang Aman & Terpercaya Asli dari Kota Jepara.. ✅Supplier asli Jepara kota ukir, Produk kami yang berkualitas dan dengan harga terjangkau untuk semua kalangan.. ✅Kami juga juga siap menerima pesanan (costum) desain sesuai yg anda inginkan (model, ukuran, warna cat finishing, dan bahan) ✅Segera hubungi kami untuk info selanjutnya di Tlfn/WA 082226227110. ✅workshop kami berada di Jln. Mantingan-Bugel km.01 Mantingan, RT24/09 Kec. Tahunan, Kab. Jepara.. #mejariasminimalis #furnituresurabaya #mejariasanak #kursitamu #rakbuku #bandung #interiorrumah #furnituretangerang #furniturekarawang #furniturekediri #assalamualaikum #furniturebali #furniture #furnituremurah #perabotanrumahtanggamurah #perabotkantor #kantor #furniturecirebon #mejatulis #mejakantor #ruangkerja #ruangtamuminimalis #kayu #kayujati #ekspor #jepara #meublejepara #mejamakanminimalismurahmalang Смотреть полностью
Hijab by Skinsca اَللَّهُمَّ بِكَ أَصْبَحْنَا وَبِكَ أ
0
اَللَّهُمَّ بِكَ أَصْبَحْنَا وَبِكَ أَمْسَيْنَا، وَبِكَ نَحْيَا، وَبِكَ نَمُوْتُ، وَإِلَيْكَ النُّشُوْرُ . . “Ya Allah, dengan-Mu aku berpagi hari, dengan-Mu aku bersore hari, dengan-Mu kami hidup, dengan-Mu kami mati. Hanya kepada-Mu (kami) kembali,” #assalamualaikum #doapagi Смотреть полностью
Muhammad mutiurrohman Open order Nakas imut minimalis..👌Fitur: 1 laci dan 2 pintu.matri
Jl. Raya Mantingan - Jepara
0
Open order Nakas imut minimalis..👌 Fitur: 1 laci dan 2 pintu. matrial: kayu mahoni dan Mdf Pilihan Finishing: cat duko putih Info tanya-tanya.. Bisa bisik-bisik lewat WA 082226227110 biar lebih romantis..😍😍 Nikmatilah belanja online furniture Yang Aman & Terpercaya Asli dari Kota Jepara.. ✅Supplier asli Jepara kota ukir, Produk kami yang berkualitas dan dengan harga terjangkau untuk semua kalangan.. ✅Kami juga juga siap menerima pesanan (costum) desain sesuai yg anda inginkan (model, ukuran, warna cat finishing, dan bahan) ✅Segera hubungi kami untuk info selanjutnya di Tlfn/WA 082226227110. ✅workshop kami berada di Jln. Mantingan-Bugel km.01 Mantingan, RT24/09 Kec. Tahunan, Kab. Jepara.. #mejariasminimalis #furnituresurabaya #mejariasanak #kursitamu #rakbuku #bandung #interiorrumah #furnituretangerang #furniturekarawang #furniturekediri #assalamualaikum #furniturebali #furniture #furnituremurah #perabotanrumahtanggamurah #perabotkantor #kantor #furniturecirebon #mejatulis #mejakantor #ruangkerja #ruangtamuminimalis #kayu #kayujati #ekspor #jepara #meublejepara #mejamakanminimalismurahmalang Смотреть полностью
Aquanano Laundry Kota Warisan #Assalamualaikum & Happy Weekend Everyone..Happy Holiday........
0
#Assalamualaikum & Happy Weekend Everyone..Happy Holiday.. . . . . . . Jangan biarkan kebimbangan Menghantui Hari anda....Cucian berlambak....no worries okayyyy... Aquanano kan ada.... KAMI MUDAHKAN KERJA ANDA #aquananokotawarisan #dobilayandiri #AdvanceLagoonCare #wetcleaning #drycleaning #expressironing Смотреть полностью
Sulisty Febshinmax Segar y Pagi
Kuta Mandalika Lombok
0
Segar y Pagi" di pantai tumben 😊 . . . #goodmorning #goodmorningpost #happy weekend #assalamualaikum #kuta #kutalombok #explorelombok #lombok #lombokexplore #selegramhits #pagi #lomboktrip #mytripmyadventure #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback Смотреть полностью
NurulEzzy Khasimi SUCCESS IS NO GAME 😎Ramai yang bermula, give up last minit dah de
0
SUCCESS IS NO GAME 😎 Ramai yang bermula, give up last minit dah dekat dengan finish line. Quit at yard line. Jalan cerita malam tadi, mentor Murni Zuriati sharing cara gerak kerja dengan seorang bisnes partner pada 6 tahun lepas iaitu Cikgu Famiza dengan modal RM98 yang kini sales dah raih RM2juta!! 1 inspirasi untuk KakZy belajar bina empayar bisnes dan perlu beri fokus pada gerak kerja yang betul.👍 Ramai yang nak berjaya, tapi oleh kerana fokus pada gerak kerja yang tak betul, hasil jadi kelaut. Pastu give up. So, dont waste and wait. Balik semula pada mentor masing2, for sure, jalan akan nampak lebih jelas, lebih clear. Sebab jalan succes dah sedia ada depan mata mentor kita 😊 BE ALIGN!! Betulkan balik mindset. Hasil akan mula berganda. 😍💪 #assalamualaikum #GoodMorning Смотреть полностью
rosma putra #assalamualaikumBetapa indahnya hidup ini,kerena ketika hati merinduk
0
#assalamualaikum Betapa indahnya hidup ini,kerena ketika hati merindukan NYA maka sesungguhnya ALLAH telah lebih dulu merindukan hamba NYA Sehingga ALLAH memanggil dan menggerakan hati hamba NYA untuk merindui NYA Dan ketika hamba NYA merindukan NYA, Maka rasa rindu itu akan menuntunnya untuk mendekat kepada ALLAH untuk menjawab kerinduan ALLAH padanya Dan siapa yang telah dirindukan oleh ALLAH maka ALLAH akan membuka banyak jalan agar hamba NYA mendekat pada NYA Dan jika seseorang telah dekat dengan ALLAH, Maka ALLAH akan senantiasa ada bersamanya,membimbingnya serta memperkenankan doa2nya dengan izin NYA Dan ALLAH berfirman Dan apabila hamba-hamba KU bertanya kepadamu tentang AKU, maka sesungguhnya AKU dekat, AKU memperkenankan permohonan orang yang berdoa apabila dia berdoa kepada KU, sebab itu hendaklah mereka memohon berkenan kepada KU dan beriman pada KU supaya mereka memperoleh petunjuk Oleh kerana itu, ingatlah kalian kepada KU, niscaya AKU ingat kepada kalian, dan bersyukurlah kalian kepada KU dan jangan kalian mengingkari (nikmat) KU.. @videoislamii #allah #allahbersamakita #istiqomah #merindukan #dekatiallah Смотреть полностью
pemuda hijrah #assalamualaikum 🙏وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ و
0
#assalamualaikum 🙏 وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُون ِ Dan Aku tidak menciptakan jin dan manusia melainkan supaya mereka beribadah kepada-Ku.” (QS. Adz Dzariyat: 56) Semoga bermanfaat ❤ by @duniajilbab #ustadhadihidayat #ceramahislam #motivasihidup #hijrahcinta #selfreminder #islamituindah #motivasihijrah #pemudahijrah Смотреть полностью
0
Perjalanan kami masih jauh Tujuan kami mengubah negara bahkan menaikkan nama islam di mata dunia Kami menghafal kalamNYA untuk menguatkan iman dan berjuang dengan al quran yang terpasak dihati #assalamualaikum Смотреть полностью
Bougas Beauty Alor Setar “Set Glowing Kegilaan Ramai”Penangan set glowing ni lain mcm weyh
Hospital Sultanah Bahiyah
1
“Set Glowing Kegilaan Ramai” Penangan set glowing ni lain mcm weyhh. Sekali dorg rembat 1set terus. Harga pun mampu milik RM124 je tapi boleh tahan untuk kegunaan 2bulan. Jimattt kan. Ha korg bila lagi nak grab..Lambat korg grab lambat lerrr nak glowing 😆 . NAK SET GLOWING ? ws je Dayah 01158984121 Смотреть полностью
QueenBee Some People Dream Of Success Others Wake Up And Make It HappenBe On
1
Some People Dream Of Success Others Wake Up And Make It Happen Be One Of Them‼️ G O O D M O R N I N G‼️ #assalamualaikum #happysunday Смотреть полностью
Jom Buat Duit💰 #Assalamualaikum
0
#Assalamualaikum
Melor Karisma Cosmetic Melaka Selamat berhujung minggu semua ❤️❤️Assalammualaikum & selamat
Gemencheh
0
Selamat berhujung minggu semua ❤️❤️ Assalammualaikum & selamat pagi 💞 #Mel orKarismaEmpayarHQ #stokisSahKarisma #KARISMAEMPAYAR #assalamualaikum #selamatpagi #selamatberhujungminggu 😉 #selamat_pagi #salammenjemputrezeki #cikguseo Смотреть полностью
AfifAiman's official Tiada seindah senyuman selain bersama sahabat.#sahabat #bangkit #bert
The Grand Renai Hotel
0
Tiada seindah senyuman selain bersama sahabat. #sahabat #bangkit #bertiga sahaja #instafashion #assalamualaikum Смотреть полностью
MMG SHAH ALAM Jom balik kampung.Jenguk mereka yang dah susah payah membesarkan kita
Shah Alam, Malaysia
0
Jom balik kampung. Jenguk mereka yang dah susah payah membesarkan kita. Jangan lupa bawa MMG sebagai buah tangan. Sayangi mereka hingga ke Jannah 💖 . #minyakurutmoden #bukankrimkilo #mmgshahalam #minyakpanas #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #bazaarpaknil #sayajual #moodrepublik #sayajualprodukkesihatan #shahalam #selangor #sarawak #minyakwangi #tiadabahankimiamerbahaya #bazaar #assalamualaikum #mingguanwanita #bocey #viral #maybank #malaysia #minyakkayuputih #aloevera #lavendar Смотреть полностью
Annise Yaacob Assalammualaikum & Happy Morning ..Yesss Today Is Sunday!!!..Shin
0
Assalammualaikum & Happy Morning . . Yesss Today Is Sunday!!! . . Shines your day with love and smiles 😃 . 💕 Be the reason someone smiles today. 💕 A smile is a curve that sets everything straight. 💕 Dreaming, after all, is a form of planning. 💕 Throw kindness around like confetti. 💕 All people smile in the same language. 💕 We tend to forget that happiness doesn’t come as a result of getting something we don’t have, but rather of recognizing and appreciating what we do have. 💕 No beauty shines brighter than that of a good heart. 💕 Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless 💕 Smile, happy looks good on you. . #assalamualaikum #happymorning #sunday #lovesundays #keepsmiling Смотреть полностью
PAKAR,JERAWAT,PARUT,JERAGAT MEERACLE MEMANG WIN !Customer kongsi feedback katanya Meeracle meman
Johor
2
MEERACLE MEMANG WIN ! Customer kongsi feedback katanya Meeracle memang win n the best product yg dia pernah pakai tauu☺️ Alhamdullilah dah ramai customer yg mengalami masalah kulit percaya dgn product Meeracle ni.. Sebelum pakai Meeracle kulit kusam n jerawat..now lihatlah keajaiban nya baru konsisten guna Meeracle dlm sebulan lebih tauu 😱😱 💎Bekas jerawat pudar 💎Jerawat makin kurang 💎Kulit tak menggelupas 💎Minyak makin berkurangan . Serius nak skin sihat dan bersinar bak permata ? Jom miliki MEERACLE sekarang 💕 . #meeracle #teamMeeracleZZ #menjadidenganmeeracle Смотреть полностью
Jubah | Blouse | Kurung BLOUSE BELLA....✅ Ada zip di bahagian hadapan blouse..✅ Potong
1
BLOUSE BELLA .... ✅ Ada zip di bahagian hadapan blouse. . ✅ Potongan ‘A’ dan ‘loose cutting’ , tidak mengikut bentuk tubuh. . ✅ Cuff yang kemas di bahagian pergelangan tangan. . ✅ Design yang lebih feminin. .. Material Cotton Shirt dengan tekstur line, tidak berbulu, tidak jarang, tidak perlu gosok, tidak berkedut. Material ini juga memberi. (Stretchable). ........ BLOUSE BELLA ini ada 4 warna : . 1) DUSTY PINK 2) COCO BROWN 3) EMERALD GREEN 4) DARK BLUE .................................... RM 60 Exclude Postage Смотреть полностью
Siem Arty Khu Jgn melayang karena pujian...Jgn tumbang karena cacian...#Assalamual
0
Jgn melayang karena pujian... Jgn tumbang karena cacian... #Assalamualaikum
PAKAR,JERAWAT,PARUT,JERAGAT [TAK PERLU SOLEKAN TEBAL]Dengan penjagaan kulit yang sempurna, anda
Kota Tinggi
1
[TAK PERLU SOLEKAN TEBAL] Dengan penjagaan kulit yang sempurna, anda tidak memerlukan solekan yang tebal kerana kulit anda akan berseri secara semulajadi. . Mulakan hari anda dengan Meeracle Facial Serum dan dapatkan kulit wajah idaman anda. . . #meeracle #teamMeeracleZZ #formulagemstone Смотреть полностью
fazia ❤❤❤❤#assalamualaikum #goodmorning
33
❤❤❤❤#assalamualaikum #goodmorning
M E L I N N Y  S A R I 🍃•#muslimahwear #islambersahabat #islamicquotes #doadanmotivasi
0
🍃 • #muslimahwear #islambersahabat #islamicquotes #doadanmotivasi #catatanm uslimah #assalamualaikum #faktaagama #faktamuslim #lebihbaik #muslimahwear #allah #bersyukur #insyaallah #assalamualaikum #remajaislami #mekkah #sebarisnama_ #sholawat #ayatsuci #sholawatbareng #tilawahbareng #nasehatlama #indonesiabertauhid #quranpedia #negriakhirat #duniaakhirat #lembaranmuslimah #galeribukuislami Смотреть полностью
AGENT Area JOHOR CLEANSER RM59. 00 😱... Korang dah booking oder belum..? Kalau belum
0
CLEANSER RM59. 00 😱... Korang dah booking oder belum..? Kalau belum cepat2 booking, stock LARIS KERASS 😭 #cleanserloveliee #hellopeachplease #serumloveliee #ohmychocolate #heybepure #lovelieejohorbaharu #lovelieekempas #lovelieetampoi #lovelieeutm #lovelieemalaysia #luvbabes #asyallieeahmad #assalamualaikum #likeforlikes #like4likes Смотреть полностью
MAAHAD HONEY BEE OFFICIAL TIPS KESIHATAN√  Madu mentah ini boleh ‘boost’ energi seseorang
Shah Alam, Malaysia
1
TIPS KESIHATAN √ Madu mentah ini boleh ‘boost’ energi seseorang. Jika mahu memandu jarak jauh katakan pukul 4 petang nak bergerak, jam 8 pagi dah kena minum. . √ Jangan letak madu di tempat yang akan mengubah molekul madu. Dalam peti ais misalnya. . “Sesungguhnya kamu mempunyai tanggungjawab untuk menunaikan hak terhadap tubuh badan kamu.” Hadis Riwayat Bukhari. . Nikmati • Enakkan • Lazatkan • Sihatkan • Dengan Makanan Sunnah . Untuk Menikmati MADU LEBAH LIAR Keluaran Pertama Kami, Hanya DM/Whatsapp Kami +6 011 5950 5079 Untuk Keterangan Lanjut. . * PENGELUARAN MADU ADALAH TERHAD * 100% TIADA CAMPURAN BAHAN LAIN * KELIKATAN/WARNA/RASA MADU BERGANTUNG KEPADA KEADAAN MUSIM DAN SARI BUNGA. . . #assalamualaikum #selamatpagi #madulebahliar #madu #makanansunnah #maduasli #madulebah #selangor #shahalam #padangjawashahalam #klang #codshahalam #subang #codsubang #ttdijaya #codttdijaya #puchong #lembahklang #pahang #kelantan #uitmshahalam #johor #melaka #kesihatandalaman #kesihatanluaran #sayamakansayajual #makananterbaik #sayajualonline #malaysia Смотреть полностью
ArenaZalina Good morning! Surround yourself with positive people, who’ll give yo
2
Good morning! Surround yourself with positive people, who’ll give you bright emotions and Sunday will be unforgettable! . .#smile #peace Смотреть полностью
Rita Kasirun Set 3in1, #HERVNATURAL, ada oil cleanser, exfoliator, dan assence, tig
0
Set 3in1, #HERVNATURAL , ada oil cleanser, exfoliator, dan assence, tiga benda wajib yang basic untu dapatkan kulit silau memancar, penting untuk buat double cleanser tau, penting juga untuk buang sel kulit mati dengan exfoliator, dan assence die macam heaven, love sangat3 #hervnatural #roadtoglassskin #healthyskin #sakamanis #sakaponti #silaukaching #kosmetik #skincare #nakcantiktimeraya #selangor #banting #assalamualaikum Смотреть полностью
Adha Sareka Nisa & Alvino...#love #instagood #photooftheday #beautiful #cute #
0
Nisa & Alvino . . . #love #instagood #photooftheday #beautiful #cute #bayic antik #happy #followme #fashion #selfie #picoftheday #bayilucu #summer #friends #instadaily #girl #fun #smile #repost #instalike #babyturban #family #likeforlike #nature #instamood #style #nofilter #babycute #bayihijaber #assalamualaikum Смотреть полностью
Queen Face Viral KENAPA SAPU FJURA FACE POLISH TREATMENT BOLEH CERAH DAN ANJAL?Sebab
0
KENAPA SAPU FJURA FACE POLISH TREATMENT BOLEH CERAH DAN ANJAL? Sebab dalam FJURA kalau korang nak tau ada kandungan khas iaitu #ARBUTIN di mana antara fungsinya ialah #mencerahkan kulit. Arbutin yang ada dalam FJURA ni memang dari sumber buahan bearberry. Itulah sebab korang rasa pelik macam mana FJURA ni kulit rasa cerah! 😁 Arbutin ni memang pemes di gunakan di negara Asia seperti Jepun dan Korea untuk merawat kulit khususnya pigmentasi, jeragat, kulit kusam & lambatkan proses penuaan seperti kedutan, bintik bintik hitam dan sunburn. Jadi kalau nak kulit cerah dan nak rawat jeragat dengan cara tanpa pengelupasan dan selamat, carilah produk yang menggunakan bahan ni. Salah satu produk ialah #FJURA . Turut diperkaya dengan vit E tau ❤️ Klik link ni https://www.wasap.my/601113293826/fjura #kosmetikviral #mekapmurah #murah #sale #kulitputih #mosmetikmurah #trustedseller #produkviral #kulitcantik #assalamualaikum #selamatpagi #cantikkanmulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #setpencerahan #buatduitdenganhandphone #setrawatwajah #bazaarpaknil #produkkecantikanmalaysia #raya Смотреть полностью
Bag | Dompet | Purse #BagHaila CUTE ROUND PLAIN BLINKME SLINGBAG----MATERIAL : PU LEATHERSIZE : 20
1
CUTE ROUND PLAIN BLINKME SLINGBAG ---- MATERIAL : PU LEATHER SIZE : 20CM x 20CM x 7CM STRAP LENGTH : 105CM - COLOUR : LIGHT GREY , LIGHT PINK , BLACK - RM 34 SM / RM 39 SS _________________ #TeamDeblossom Смотреть полностью
@taklimpedia *۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُ
0
*۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞* . Follow, Like + share ig @taklimpedia @taklimpedia @taklimpedia Halal 💕 . "Sampaikanlah ilmu walau hanya satu ayat" . . #pemudahijrah #pecintasholawat #sholawat #habibumarbinhafidz #habibalialjufri #doa #ustadzabdulsomad #tarim #syechermania #habibsyechassegaf #ustadsegafbaharun #ustadzahhalimahalaydrus #alawiyyin #habibtaufiqassegaf #sunnah #aswaja #rasulullah #hijrah #dakwah #islam #kajian #viral #hits #habib #assalamualaikum #dalwa #santri #syarifah #taklimpedia Смотреть полностью
APPECUT KURUS MUDAH PANTAS Assalamualaikum & Selamat Berhujung Minggu ✨.#assalamualaikum #sel
Selangor , negeri sembilan , kuala lumpur
0
Assalamualaikum & Selamat Berhujung Minggu ✨ . #assalamualaikum #selamatpag i #hujungminggu #hariahad #malaysia #regrann #reposted #motivasihidup #motivasidiri #katakatapositif #aurapositif #kehidupan #onlineshop #opentoday #letsshopping #appecutnerrys #appecutkasipecah Смотреть полностью
MMG SHAH ALAM Sekadar peringatan untuk diri sendiri.#minyakurutmoden #bukankrimki
Shah Alam, Malaysia
0
Sekadar peringatan untuk diri sendiri . #minyakurutmoden #bukankrimkilo #m mgshahalam #minyakpanas #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #bazaarpaknil #sayajual #moodrepublik #sayajualprodukkesihatan #shahalam #selangor #sarawak #minyakwangi #tiadabahankimiamerbahaya #bazaar #assalamualaikum #mingguanwanita #bocey #viral #maybank #malaysia #minyakkayuputih #aloevera #lavendar Смотреть полностью
malexHjrahman@29 #assalamualaikum #selamatpagi #goodmorning #happySunday😊
0
#assalamualaikum #selamatpagi #goodmorning #happySunday 😊
Hp Cetak Duit #assalamualaikum#selamatpagi#alhamdullilah#syukurselalu#toneexcelw
0
#assalamualaikum #selamatpagi #alhamdullilah #syukurselalu #toneexcelwow #tonewow #sstw #market #bisnessonline #simkadbergaji #marketingdigital #love #like #vacancy #vacancies #kerja #jawatankosong #kerjakosong #kerjakosong2019 #kerjaparttime Смотреть полностью
CAPTAIN IKILLZZ_LEADER TAHNIAH, AGEN PADANG MIDIN, TERENGGANU📦 #ikillzzterengganu.✅Pe
0
TAHNIAH, AGEN PADANG MIDIN, TERENGGANU📦 #ikillzzterengganu . ✅Permintaan tinggi ✅Produk berkesan (banyak feedback dari customer) ✅Penghapus dan pembunuh lipas No 1 🎯Baru dan segar dipasaran 🎯produk laju terjual 🎯ramai pelanggan yang berpuas hati . Nak join sebagai Team IKILLZZ LIN🙋 mai pm laju² Pencarian Stokis | agen dibuka sekarang seluruh malaysia...: . APA TU IKILLZZ?? ✔Ikillzz berkesan menghapus dan membunuh lipas yang berkampung didalam kenderaan ,rumah,stor,toilet, dll 🍋Bau segar Lemon ❌Tidak meninggalkan kesan berminyak ⌚Cuma perlukan masa 10-15 minit untuk hapuskan serangga ini dan kesannya tahan lama . . 📱0 1 6 4 4 9 3 9 8 7 📱0 1 6 4 4 9 3 9 8 7 . www.wasap.my/60164493987/pm.ikillzz www.wasap.my/60164493987/pm.ikillzz . COD DAN POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA. . @ikillzz_lin @ikillzz_lin . #teamikillzzlin #captainikillzz #teamcaptainikillzz #ikillzzmalaysia #spraylipasno1 #assalamualaikum #ikillzz #anticrawlinginsect #testimoniikillzz #pembunuhlipas #hapuskanlipas #shuibsepahtu #penghapusserangga #lipas #perfume #pewangikereta #agentwanted #stokiswanted #ikillzzkl #ikillzzkualalumpur #ikillzzselangor #zukieeeee #shuibsepahtu Смотреть полностью
Simkad_Muntah_Duit #assalamualaikum#selamatpagi#alhamdullilah#syukurselalu#toneexcelw
0
#assalamualaikum #selamatpagi #alhamdullilah #syukurselalu #toneexcelwow #tonewow #sstw #market #bisnessonline #simkadbergaji #marketingdigital #love #like #vacancy #vacancies #kerja #jawatankosong #kerjakosong #kerjakosong2019 #kerjaparttime Смотреть полностью
BUKU MAINAN BALM ANAK😍 Alahai 😍 Pagi² hujung minggu ni terhibur bonda. Puan Isma share vi
0
Alahai 😍 Pagi² hujung minggu ni terhibur bonda. Puan Isma share video ni ha. Keletah sungguhlah anak 👍 . Memang best #pakejkadimbasmajik ni. Memang teruja anak anak. Tulis padam tulis padam. Bawak travel memang sesuai nau nau. Tak mau hat ni, #pakejtulispadam pun boleh 👍 . . #bondasaysthankyou #Alhamdulillah #assalamualaikum #selamatpagi #selamathujungminggu #cutisekolah #cuticutimalaysia #bahanbantumengajar Смотреть полностью
111 Formula Tarik Rezeki - FTR Alhamdulillah. Seminar FTR day 3. Banyakkkk sangat elmu masuk. Syukurr
Nilai
2
Alhamdulillah. Seminar FTR day 3. Banyakkkk sangat elmu masuk. Syukurr sangat dipilih ❤️ . LeaderFTR_Selangor Whatsapp 0189687611 Смотреть полностью
Upgrade Elmu Upgrade Rezeki Alhamdulillah. Seminar FTR day 3. Banyakkkk sangat elmu masuk. Syukurr
Nilai
1
Alhamdulillah. Seminar FTR day 3. Banyakkkk sangat elmu masuk. Syukurr sangat dipilih ❤️ . LeaderFTR_Selangor Whatsapp 0189687611 Смотреть полностью
Ibn Puasa Tahu kah kita bila kita mati ? #assalamualaikum #dakwah #sunnah #takwa
0
Tahu kah kita bila kita mati ? #assalamualaikum #dakwah #sunnah #takwa
faszlin_1981 Tips nak upgrade diri✌Berhenti membangau.. Berhenti nak salahkan o
0
Tips nak upgrade diri✌ Berhenti membangau.. Berhenti nak salahkan orang atau situasi.. Berhenti mengeluh... Berhenti salahkan takdir.... Biasakan semak kelemahan diri Jom try😊 #Assalamualaikum #salamhujungminggu Смотреть полностью
COD KL DAN SELANGOR ♥️ Assalamualaikum. Hai semua ❤.Mesti stress kan bila kita ada kulit
0
Assalamualaikum. Hai semua ❤ . Mesti stress kan bila kita ada kulit kusam. 😂😂 . Bila letak foundation ka bedak ka banyak2 pun stil kusam 😭😭 . Tapi jangan risau hampa. Sejak jumpa #AINAASERUM dan konsisten pakai Alhamdulillah muka berseri-seri.😍😍 . Jangan tunggu lama2. Nanti hampa menyesai 🙊🙊 . . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 45 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘. Yg berminat nk jadi agen dan ds jugak dialu alukan ❤️ #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsamiracle Смотреть полностью
COD KL DAN SELANGOR ♥️ Assalamualaikum. Hai semua ❤.Mesti stress kan bila kita ada kulit
1
Assalamualaikum. Hai semua ❤ . Mesti stress kan bila kita ada kulit kusam. 😂😂 . Bila letak foundation ka bedak ka banyak2 pun stil kusam 😭😭 . Tapi jangan risau hampa. Sejak jumpa #AINAASERUM dan konsisten pakai Alhamdulillah muka berseri-seri.😍😍 . Jangan tunggu lama2. Nanti hampa menyesai 🙊🙊 . . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 45 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘. Yg berminat nk jadi agen dan ds jugak dialu alukan ❤️ #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsamiracle Смотреть полностью
COD KL DAN SELANGOR ♥️ Assalamualaikum. Hai semua ❤.Mesti stress kan bila kita ada kulit
1
Assalamualaikum. Hai semua ❤ . Mesti stress kan bila kita ada kulit kusam. 😂😂 . Bila letak foundation ka bedak ka banyak2 pun stil kusam 😭😭 . Tapi jangan risau hampa. Sejak jumpa #AINAASERUM dan konsisten pakai Alhamdulillah muka berseri-seri.😍😍 . Jangan tunggu lama2. Nanti hampa menyesai 🙊🙊 . . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 45 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘. Yg berminat nk jadi agen dan ds jugak dialu alukan ❤️ #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsamiracle Смотреть полностью
Ahmad Taufiq AMD ,CTNNLP Mereka yang KUAT adalah Mereka yang Tau jadi Orang LEMAH itu GAK ENAK
10
Mereka yang KUAT adalah Mereka yang Tau jadi Orang LEMAH itu GAK ENAK ! . #Assalamualaikum Pekanbaru..Apa Kabar ?? Saya Berasa Aura seminar hari ini bakal MENCEKAM nih 😍 💪🔥 . #SemangatPagi #atm #amazingtaufiqmultivator #motivasi #ds2you #ds2youmedia #seminarentrepreneur #owner #ceo #founder #entrepreneur #pengusahamuslim Смотреть полностью
Siti Mariah #assalamualaikum #tamanramaramacameronhighland  #cuticutimalaysia ❤
2
#assalamualaikum #tamanramaramacameronhighland #cuticutimalaysia ❤️🇲🇾
Pelantun Sholawat #assalamualaikum .Bismillah💕🌱 .Youtube ada dibio.Law Kana Ba
0
#assalamualaikum . Bismillah💕🌱 . Youtube ada dibio . Law Kana Bainanal Habib 😔❤ .. . إِنَّمَا بُعِثتُ لِأُتَمِّمَ مَكَارِمَ الأَخلاَقِ “Sesungguhnya aku (Rasulullah) diutus untuk menyempurnakan akhlak yang mulia.” . Tag teman kalian & jangan lupa follow 🤗 . #regrann By @fathimatuzzahro.m @maherzainofficial @nissa_sabyan @ps_berkata @pelantunsholawat 🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳 Cara gampang agar vidio sholawatmu kami repost: ☆Follow @pelantunsholawat ☆Sertakan Hastag pelantunsholawat ☆Tag @pelantunsholawat ☆Jangan Privasi akun yang ingin direpost 🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳 #pelantunsholawat #demensholawat #syubbanulmuslimin #pecintanabi #pecintashalawat #gusazmi #azmiaskandar #hafidzulahkam #istiqomahtanpabatas #iloveyounabi #sholawat #indahnyasholawat #santriberkah #sholawat #marawis #sholawatnabi #sholawatan #sholawatbanjari #santri #santriwati #vidiosholawat #sholawatan #ps_berkata #Rasulullah Follow👇👇👇 @pelantunsholawat @pelantunsholawat @pelantunsholawat - Смотреть полностью
Intan Syuhada Ilani Buat baik dengan orang tak semestinya orang akan hargai. Tetapi Allah
1
Buat baik dengan orang tak semestinya orang akan hargai. Tetapi Allah akan membalas kebaikan yang kita buat. Hormat orang tak semestinya kita akan dihormati. Tetapi Allah melihat itu perbuatan yang mulia. Buat apa sahaja kebaikkan tak semestinya orang akan balas dengan baik. Maka berilah kebaikkan bukan kerana orangnya, tetapi keranaNya. Buat baik bukan kerana kita rasa kita orang baik, tetapi kerana kita mahu jadi terbaik disisi Tuhan pemilik semua yang baik. (Dipetik daripada facebook Bahagian Dakwah, Jakim) 📮Join Telegram Taman Orang Soleh telegram.me/RiyadusShaliheen #happysundayeveryone #quoteoftheday #assalamualaikum Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
1
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
idzwanjasni Assalamualaikum dan selamat pagi semua so hari ni aku tak berseorang r
2
Assalamualaikum dan selamat pagi semua so hari ni aku tak berseorang ride pergi kerja. #assalamualaikum #wadupgang #ahad #kerja #aslegacy #cuckoo #percaya #pada #potensi #anda #jomsuccess #maluapabossku #bukanbeshebeshe Смотреть полностью
Nursajat Official ( HQ ) #Repost from @haelhusaini with @regram.app ... Al- Fatihah 🤲🏻 #a
2
#Repost from @haelhusaini with @regram.app ... Al- Fatihah 🤲🏻 #assalamualai kum #alfatihah #syurga #Insyallah Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
lizaabdullah Hidup ni cam kayuh basikal. Utk jaga keseimbangan kita perlu mengayuhn
0
Hidup ni cam kayuh basikal. Utk jaga keseimbangan kita perlu mengayuhnya. . Kadang kayuh jalan rata, kadang kena naik bukit , curam pulak tu . Penat berhenti dulu . Lepas tu. Sambung balik. Jgn pulak pusing balik Ke belakang , bila nak sampai. Jika stop terus memang tak x kemana lar kita. . Tp basikal ni mmg utk perhiasan jer adik. Kita bergambo je larr adik yer. #assalamualaikum #morning #amin Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
MAKEUP VIRAL MUA 🌸Ready StockAinaa Serum💸RM65 tak termasuk post(Untuk order,
1
🌸Ready Stock Ainaa Serum 💸RM65 tak termasuk post (Untuk order, tekan link whatsapp di bio) #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazarpaknil #ainaa #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaalipmatte #ainaafoundation #assalamualaikum Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
Beauty skin Lets exfoliate today..#assalamualaikum #selamatpagi
1
Lets exfoliate today. . #assalamualaikum #selamatpagi
Senduduk Putih Alhamdulillah.... #assalamualaikum #jomsarapan #jejemputkentang
1
Alhamdulillah.... #assalamualaikum #jomsarapan #jejemputkentang
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
1
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
1
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
KURUS 10-15KG SEMINGGU GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii
0
GORGEOUSLEEM READY STOCK! Harga MURAH MURAH admin bagi ni. Cepat hoii stok dah tinggal berapa je nii. Lepasni takdak dah harga murah murah admin bagi😝Lambat jangan menyesal🤗 . . Gorgeousleem adalah purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. #gorgeousleemadvanced : 🌿 Hilang 7-15KG 2MINGGU 🌿TAKYAH DIET 🌿 TAKYAH SENAMAN . . Harga? Sini whatsapp admin cecepat 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 📲Whatsapp 014-5439294 . . 🎁FREE GIFT 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG #gorgeousleem #gorgeouslim #slimmingpills #slimmingproducts #testimonigorgeousleem #gorgeousleemfeedback #astroria #motifviral #ubatkurus #viral #gorgeousleemadvanced #assalamualaikum #gorgeousleemmurah #gorgeousleemmalaysia #kuruscepat #kurussihat #pillkurus #kuruscepat #prayfornewzealand Смотреть полностью
Linda handayani batubara S.Psi Ya Allah.. Berilah aku kebahagiaan yang cukup untuk membuatku tersenyu
Endorse
21
Ya Allah.. Berilah aku kebahagiaan yang cukup untuk membuatku tersenyum...😊 Kebahagiaan yang mampu membuat Ku Bersyukur kepada-Mu...Aamiin yra😇😇 🙏🙏 . . Hari ini aku pake dress sporty by Padi Label yang nyaman banget dipake... Dan adem banget... Dan warna2nya buat jatuh cintahhhh... Buat yang sukak bisa langsung kepoin ig @alfie_hijab ..pokoknya recommended banget.. 👍👍👍 . . Jazakilla khair mba sayang 😘😘😘 . . #Assalamualaikum #allahmahabaik #alhamdulillah #ootd #sporty Смотреть полностью
AGENT Area JOHOR GOOD MORNING 🙋‍♀️ #hellopeachplease #serumloveliee #ohmychoco
1
GOOD MORNING 🙋‍♀️ #hellopeachplease #serumloveliee #ohmychocolate #heybepur e #lovelieejohorbaharu #lovelieekempas #lovelieetampoi #lovelieeutm #lovelieemalaysia #luvbabes #asyallieeahmad #assalamualaikum #likeforlikes #like4likes Смотреть полностью
MAKEUP VIRAL MUA 🌸Ready StockSatin Lips Shea Butter Balm / Sugar Scrub💸RM42 ta
1
🌸Ready Stock Satin Lips Shea Butter Balm / Sugar Scrub 💸RM42 tak termasuk post (Untuk order, tekan link whatsapp di bio) #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazarpaknil #satinlips #satinlipsmarykay #ultrasatinlips #satinlipsset #satinlipssets #satinlipsbalm #satinlipscrub #assalamualaikum Смотреть полностью
MMG SHAH ALAM Jangan lupa bawa MMG tau..Tak de MMG?.Tak pe...nanti wassap sis ye
Shah Alam, Malaysia
1
Jangan lupa bawa MMG tau.. Tak de MMG? . Tak pe...nanti wassap sis ye 📲 0124752865 . Bahan Utama 👉Minyak Kayu Putih 👉Aloe Verra 👉Lavender . . ❇️Tidak Melekit ❇️Tidak Berminyak ❇️Mesra Wudu’ ❇️Pantas Melegakan ❇️Saiz poket (mudah di bawa kemana saja) ❇️Cepat Meresap selama 20 saat . Kelebihan 📍Resdung 📍Lenguh-lenguh 📍Batuk Selsema 📍Ibu berpantang 📍Cirit birit 📍Senggugut 📍Urutan Bayi 📍Kembung Perut . #minyakurutmoden #bukankrimkilo #mmgshahalam #minyakpanas #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #bazaarpaknil #sayajual #moodrepublik #sayajualprodukkesihatan #shahalam #selangor #sarawak #minyakwangi #tiadabahankimiamerbahaya #bazaar #assalamualaikum #mingguanwanita #bocey #viral #maybank #malaysia #minyakkayuputih #aloevera #lavendar . Смотреть полностью
Anam kintan niya Assalamualaikum #assalamualaikum #islam #instagood #instafollaws #isl
2
Assalamualaikum #assalamualaikum #islam #instagood #instafollaws #islamitu indah #follower #followersaktif #followme #followersindonesia #like4likes #love #liking #like4follow #sweg #sholawat #sholawatnabi #smile Смотреть полностью
_.aiqal.com #assalamualaikum #morningsmile
Padang Serai, Kedah, Malaysia
5
#assalamualaikum #morningsmile
MAKEUP VIRAL MUA 🌸Ready StockYarra Moisturizer 50ml💸RM31 tak termasuk post(Un
4
🌸Ready Stock Yarra Moisturizer 50ml 💸RM31 tak termasuk post (Untuk order, tekan link whatsapp di bio) #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazarpaknil #yarramoisturizer #yarramoisturiser #yarramurah #yarraxtrac #yarraxtracmurah #yarraxtracmoisturiser #assalamualaikum Смотреть полностью
Coklat lazat lagi enak Energizing snack for you..#assalamualaikum #selamatpagi
1
Energizing snack for you. . #assalamualaikum #selamatpagi
AGENT KL & SELANGOR Muka tak flawless?Make up tak tahan lama?Ada masalah skin tone xsesu
0
Muka tak flawless? Make up tak tahan lama? Ada masalah skin tone xsesuai dgn kaler foundation? Dgn DD Cushion by Obsess Cosmetics..semua tu tolak tepiiii.. Make up maintain cun walaupun berpeluhhhh.. Tahan lama plak tuuu.. APE SPECIALNYA DD CUSHION FOUNDATION NI? 😍 DD cushion foundation ni dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit . 6 dalam 1 kebaikan tau!! 🌸 foundation + concealer + moisturise + suncreen + whitening + cooling effect 🌸 ____ apa lagi yang best pasal DD CUSHION FOUNFATION yang baru ni? Mestilah sebab kita dah ada dua code satu natural light untuk kulit cerah amoi and satu lagi medium dark untuk kulit sawo matang. . Kebaikan dd cushion foundation obsess ; - boleh merawat masalah kulit - baiki kulit secara berterusan - mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat - kaya dengan argan oil - kulit akan dilindungi dengan sunblock SPF 50 . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #assalamualaikum #dropshipwanted Смотреть полностью
AGENT KL & SELANGOR Muka tak flawless?Make up tak tahan lama?Ada masalah skin tone xsesu
1
Muka tak flawless? Make up tak tahan lama? Ada masalah skin tone xsesuai dgn kaler foundation? Dgn DD Cushion by Obsess Cosmetics..semua tu tolak tepiiii.. Make up maintain cun walaupun berpeluhhhh.. Tahan lama plak tuuu.. APE SPECIALNYA DD CUSHION FOUNDATION NI? 😍 DD cushion foundation ni dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit . 6 dalam 1 kebaikan tau!! 🌸 foundation + concealer + moisturise + suncreen + whitening + cooling effect 🌸 ____ apa lagi yang best pasal DD CUSHION FOUNFATION yang baru ni? Mestilah sebab kita dah ada dua code satu natural light untuk kulit cerah amoi and satu lagi medium dark untuk kulit sawo matang. . Kebaikan dd cushion foundation obsess ; - boleh merawat masalah kulit - baiki kulit secara berterusan - mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat - kaya dengan argan oil - kulit akan dilindungi dengan sunblock SPF 50 . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #assalamualaikum #dropshipwanted Смотреть полностью
AGENT KL & SELANGOR Muka tak flawless?Make up tak tahan lama?Ada masalah skin tone xsesu
1
Muka tak flawless? Make up tak tahan lama? Ada masalah skin tone xsesuai dgn kaler foundation? Dgn DD Cushion by Obsess Cosmetics..semua tu tolak tepiiii.. Make up maintain cun walaupun berpeluhhhh.. Tahan lama plak tuuu.. APE SPECIALNYA DD CUSHION FOUNDATION NI? 😍 DD cushion foundation ni dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit . 6 dalam 1 kebaikan tau!! 🌸 foundation + concealer + moisturise + suncreen + whitening + cooling effect 🌸 ____ apa lagi yang best pasal DD CUSHION FOUNFATION yang baru ni? Mestilah sebab kita dah ada dua code satu natural light untuk kulit cerah amoi and satu lagi medium dark untuk kulit sawo matang. . Kebaikan dd cushion foundation obsess ; - boleh merawat masalah kulit - baiki kulit secara berterusan - mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat - kaya dengan argan oil - kulit akan dilindungi dengan sunblock SPF 50 . . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #assalamualaikum #dropshipwanted Смотреть полностью
Tudung Bawal Jubah Muslimah Kak Fa, Takut nak try ABEER ni part pinggang dia tu cekik sangat ke?
2
Kak Fa, Takut nak try ABEER ni part pinggang dia tu cekik sangat ke? 😬 . Untuk makluman sahabat muslimahaifa , model pakai saiz XS (tiada dalam sizing , sizing chart ada saiz S-3XL . Design ABEER dihasilkan dengan potongan Princess, ada zip di depan & untuk kekemasan jahitan serta efek kembang setAman, jadi kami reka potongan belahan di pinggang . Nak tahu kesesuaian Size , TIPS : . 1) ukur pinggang sendiri, jangan ukur ngam2 ketat kita bukan nak beli korset😂 . Ukur and lebihkan (longgarkan) mengikut keselesAan kita . Biasa tambah 2-4” . 2) Check Sizing chart & pilih saiz yang sudah di longgarkan tadi . Kalau salah ukur, and salah pilih saiz. Yang asalnya longgar pun boleh jadi nampak ketat. . Elakkan pakai ketat2, jom ukur dengan bijak💕 . #muslimahaifa #newcollection #raya2019 #assalamualaikum #jubah #jubahmoden #jubahmurah #jubahchiffon #jubahmuslimah #jubahdress #jubahkosong #jubahhitam #jubahsimple #jubahlining #jubahbffriendly #jubahnursing #jubahzip #dresstunang #dressmurah #bajuconvo #jubahwudhufriendly #rayacollection #sale #pleatedkurung #bajuraya #murah #assalamualaikum Смотреть полностью
Zuriyana Zakaria #assalamualaikum #selamatpagi
0
#assalamualaikum #selamatpagi
AGENT KL & SELANGOR Haaa ambil! Sekali tepek je dah cover parut jerawat! Memang best gila
1
Haaa ambil! Sekali tepek je dah cover parut jerawat! Memang best gila cushion foundation obsess ni 😍. . Untuk kulit ala-ala @intankaharuddin boleh ambil medium tau 😘 . WHATSAPP 014-5439294 . # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #assalamualaikum #dropshipwanted Смотреть полностью
Eva F. Hayati - MCI jogja Glucola Regenerage, dengan tambahan beberapa komposisi seperti sakura,
0
Glucola Regenerage, dengan tambahan beberapa komposisi seperti sakura, white fungus dan alga, berkhasiat untuk kecantikan kulit teman-teman. . Glucola regenerage menggunakan collagen nabati sehingga aman bagi yang alergi terhadap ikan maupun aman bagi yang vegetarian. . Glucola regenerage.. Regenerate your age ! . #assalamualaikum #glucolaregenerage #supplements #skinsuplement #BetterLife #BetterLifeWithMCI #MCIofficial #MCInewProduct Смотреть полностью
LACE AND BROCADE (JIZANLY HQ) Kita try letak sebelah-sebelah. Agak2 la tepuk je dada nak ambik salah
5
Kita try letak sebelah-sebelah. Agak2 la tepuk je dada nak ambik salah satu ke atau nak semua hahahahahaha ! Yes jangan cakap kekakak je gila, kaklales pun sama.. 👻👻👻⠀⠀⠀⠀⠀ #brocadebyjizanlyKL ⠀⠀⠀⠀⠀ Salam, tak jawab dosa 😆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL Material brocade high quality Bidang 50” Readystock tetapi Stock terhad, ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock 🤫⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Berminat cecepat whatsapp: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ (null) Смотреть полностью
TupperwareBrands TopSeller Sabah bahh💙#thelandbelowthewind #sisjualbotolairtupperware #what
Walai Tokou Homestay
1
Sabah bahh💙 #thelandbelowthewind #sisjualbotolairtupperware #whatsapp0133 313918 #linkinbio #tupperwaremalaysiasale Смотреть полностью
🎀Adhara Collection🎀 Kirim ke BogorThank you ☺Size 40x45 cmBahan flanelIsi dakronFu
2
Kirim ke Bogor Thank you ☺ Size 40x45 cm Bahan flanel Isi dakron Full jahitan tangan Price, order and more info WA ~ 085281261261 #adharacollection #assalamualaikum #welcome #welcomehome #homesweethome #like4like #likeforlike #instafelt #DIY #felt #feltcraft #hangingdoorfelt #craft #crafter #handycraft #handmade #hangingwall #wallhangingdecor #hangingdoor #hangingdoorflanel #flanel #kreasiflanel #hiasandinding #hiasanpintu #hiasanjendela #hadiahunik #present #gift #homedekor #dekorasirumah Смотреть полностью
GROUP 2😎 2 March 2019☺Our objective is to find the issues, comparison, probl
Penang, Malaysia
5
2 March 2019☺ Our objective is to find the issues, comparison, problem and solution about the flooding in Penang😥 Lets get more information about these issues that can affect citizen properties and life in our country😢 Flooding issues will presented by three of us #penangnews #kelantan #selangor #terengganu #pahang #usm #urbanplanningusm #urbanregionalplanning #flooding #flashflood #pulaupinang #assalamualaikum #march #2019 Смотреть полностью