6
13.03.2019 08:22

I just fell in love with my new skincare device! Yang ni Kak Love baru start guna and memang rasa kulit lain macam lembutnya. Tiap kali cuci rasa bersih sangat. Habis semua minyak kotor-kotor & makeup residue keluar bila pakai side untuk cuci tu. Lepas pakai skincare pula, Kak Love pusing sebelah lagi lepas pakai skincare. Memang cepat serap skincare dan kulit rasa HYDRATED sangat. Makeup pun jadi tahan lebih lama. Foreo Luna2 ni pun bagus untuk firming. Nak tak Kak Love buat skincare video pakai benda ni? By the way, nak share dengan ampa. Esok 14/3 ada event ZALORAYA @zaloramy dekat White Box Publika tau. Foreo pun ada kat sana if ampa nak test & belajar cara pakai. @foreo_my #luna2 #zalorayaxforeo

Комментарии
18.03.2019 00:19
😊
13.03.2019 08:27
Candy candy loook gituw
background cntik✨
13.03.2019 14:45
Smart 😋
Другие фото